Nisam nis nasao na forumu, jel netko zna nesto više, bojim se da fotke ne odgovaraju stvarnosti![]()
Jel bio tko? Kaže 100€. Rudeš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam nis nasao na forumu, jel netko zna nesto više, bojim se da fotke ne odgovaraju stvarnosti![]()
Jel bio tko? Kaže 100€. Rudeš
Kakve veze ima pitanje s ovom temom? Wellcum se preselio na Jankomir, a Andiamo su prosirili na Sesvete?Pozdrav, je l bio neko skoro u Andiamu ili Wllcumu, kakvo je stanje? Mene konkretno intrresuje moze li se soba iznajmiti u sklopu hotela i onda pozvati djevojku da dodje??? Vidim da oba kluba na stranicama prikazuju koje djevojke trenutno rade, pa msm da to ne bi trebao biti problem.. dakle budes u sobi, kazes koju trebu hoces i ona dodje, imate li iskustva? Hvala unaprijed
Moze se iznajmiti soba, 80 eura. moze cura u sobu, cure čak predlože kad vide ključ. Cijena 80 eura na dalje, ali svaka pokusa prvo prodat foru da digne bar na 100 ak ne i na 150. Tak da treba biti čvrstPozdrav, je l bio neko skoro u Andiamu ili Wllcumu, kakvo je stanje? Mene konkretno intrresuje moze li se soba iznajmiti u sklopu hotela i onda pozvati djevojku da dodje??? Vidim da oba kluba na stranicama prikazuju koje djevojke trenutno rade, pa msm da to ne bi trebao biti problem.. dakle budes u sobi, kazes koju trebu hoces i ona dodje, imate li iskustva? Hvala unaprijed
govorim za Wellcum, Andiamo nema hotelMoze se iznajmiti soba, 80 eura. moze cura u sobu, cure čak predlože kad vide ključ. Cijena 80 eura na dalje, ali svaka pokusa prvo prodat foru da digne bar na 100 ak ne i na 150. Tak da treba biti čvrst![]()
To su takva dva nosoroga da je to strašno, u biti jedna je slonica ono tijelo ide u piramidu s druga izgleda kao retardirana![]()
Jesu ove dvije one prevarantice šta su ordinirale sa svojim pimpom i pljačkale svoje klijente, ili su prava stvar? Bio tko kod ovih cura na trojci?
Ne moze, nece ti doci u sobu.Pozdrav, je l bio neko skoro u Andiamu ili Wllcumu, kakvo je stanje? Mene konkretno intrresuje moze li se soba iznajmiti u sklopu hotela i onda pozvati djevojku da dodje??? Vidim da oba kluba na stranicama prikazuju koje djevojke trenutno rade, pa msm da to ne bi trebao biti problem.. dakle budes u sobi, kazes koju trebu hoces i ona dodje, imate li iskustva? Hvala unaprijed
I ja isto, nestala krajem 2022 i gotovo povukla se izgleda, mouda radi sa stalnom nekom klijentelom ali tko zna.Jel netko zna da li je Tina Tresnjevka / Tina Siget možda aktivna ? Bio bi stvarno zahvalan ... može i na pvt. Hvala
pratim... probao sam trazilicu ali nisam nasao nikakve komentare
Ima stvarno dobar stol za masažu i to je to.![]()
Striptiz, momačke, rođendani, partiyi💋💋❤️ sex no
Zabavna djevojka radi show na vašim privatnim zabavama , puno kostima i iskustva ! NAJBOLJA ZABAVA ❣️❣️❣️❣️❣️ Moje…www.oglasnik.hr
Zna li se nešto za dotičnu maserku
Otisla u De, vec odavno nije u HrI ja isto, nestala krajem 2022 i gotovo povukla se izgleda, mouda radi sa stalnom nekom klijentelom ali tko zna.
Sve u svemu steta velika
Za koju to kazes da je otisla u DeOtisla u De, vec odavno nije u Hr
Samo kliknes na strelicu vraca te na razgovor prije, ne znam zašto ljudi to ne upotrebljavajuZa koju to kazes da je otisla u De
Ta damica ti je u debelom kurcu.Narode, je li bio tko kod ove damice?
![]()
Opuštanje ;)
Masaža I druženja na duže Čisto i uredno .ugodna djevojka Veće grudi 4/5 i guzawww.oglasnik.hr
zato i jeste 40 eura ---Ta damica ti je u debelom kurcu.
Izbjegavaj je u širokom luku.
U rukavicama masira (bez prethodne najave za to, nego kad već legneš na stol ona te zaskoči i rukavice izvadi; mučko đubre), ne možeš je dirati... Zato i jeste eura.
Jednom riječju, katastrofa!!
Mijenja često oglase, al skontaš je prema formatu i načinu pisanja ...
To je ta ista o kojoj sam upravo pisao.Ima stvarno dobar stol za masažu i to je to.
Nisam u životu skuplje platio tih 40 eura za ležanje na dobrom stolu za masažu u trajanju od 20-ak minuta. Dakle, masaža niti osrednja jednom riječju loša, a ručni bi usporedio skoro pa sa šutanjem po jajima....
ŠKOLA: ne ići na alternativu ako izvisite kod cure za koju znate da je dobra
Moze li se doci do nje kako, otisao bi jebo sve ako ne bi !Otisla u De, vec odavno nije u Hr
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|