Sinky7
Active member
Tu mi ne djeluje debela ružna baba .....Ako volis ruzne debele babe prljav prostor slobodno se javi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu mi ne djeluje debela ružna baba .....Ako volis ruzne debele babe prljav prostor slobodno se javi
A nista onda nazoves i odes pa ces vidjetiTu mi ne djeluje debela ružna baba .....
Mislim da je Tai dosta drugačije izgledala od ove na slici, tako da 99% to nije Tai, no i ova izgleda zanimljivo.
jel to neka nova u žumberačkoj ili se to vratila Tai pod drugim imenom? Ima netko neki info?
Upiši u tražilicu bilo dobrih komentaraDaj je netko bio sa priscilom iz plavog oglasnika?
Koji je linkNema blizu 50 god , to je Karla iz Dubrave , sad se oglašava kao Maja . Slike su njezine pa sami prosudite . Dobro izgleda , puši bez i ne požuruje , za 50 EUR , ovo je možda najbolja ponuda na PO.
I neće vas istjerat iz prostora , gotovo je kad je stvarno gotovo.
https://phima1.xyz/phim-sex-viet-nam/
Našao samo jednu recenziju, pa ako je netko nedavno bio da napiše.Upiši u tražilicu bilo dobrih komentara
I mene zanimaZanima di je ta žena nestala jel ima kakvih oglasa od njeOpuštajuće masaže
Za početak tantra, nježna i senzualna ručna masaža cijelog tijela. . Prvo radimo noge i leđa, a zatim prednji dio…www.oglasnik.hr
Par godina sam u ovom sportu i još uvijek ne mogu doći k sebi zbog tog kako je teško platit da jebeš u ovom gradu, pa naravno i u cijeloj državi. Ovdje je to sport za bogate koji mogu dati 200 euromarki za EGE djevojke. Mislim da jedino to i valja. Neke bolje s oglasnika isti dan dobiju 50+ tisuća pregleda na objavljeni oglas i sigurno popune termine za iduća dva tjedna. Nikad mi se nije javila Plavokosa 25, Vatrena plavuša, ili bilo koja sa dobrim slikama koje su provjereno njihove. Najbolje nam istrpit većinu godine i otić na odmor u prave jebačke države, dakle sve osim eks-ju prčija. Tamo se izjebite ko bikovi i napunite bateriju. Tako nešto rade i Amerikanci s godišnjim odmorima u Tajland i di već. Za nas prostitucija ko da i ne postoji.
Jede malu djecu ...Šta to radi sve???
Tako je, krivi ovce zbog pogrešaka pastira. Demokracija je budalaština i nema se šta pitati kmetove o tom koga hoće da ih zlostavlja. Većina ljudi ne zna vodit ni svoj život, što onda imaju odlučivati za državu? Sumnjam da bi nam legalizacija puno i pomogla (iako sam naravno za to). Kod nas je ponuda i potražnja potpuno neujednačena i moramo jednostavno gledati druga tržišta.Dok se ne makne HDZ s vlasti nema legalizacije.... Pa sad vi birajte
ne znam al nestrpljivo grickam kokice - i ja biJel tko zna Ivu sa Ksavera sad cca 40g,radila jedno vrijeme na Vukomercu. Buckica veće sise,baš uživa i radi sve.
Onda čitaj, majstore, i uživaj. Pa više ni u austrijskim laufhausevima nemaš cura ispod 100 eura/sat. Je li možda i auto ne voziš jer dizel više nije 3 kn/l?U Zagrebu,pa ni u Hrvatskoj više nema normalne žene ...Sve neke babetine,ofucane,prljave ,ružne....ili neke mlađe koje su si umislile da su neko i nešta a cjene im 100€ nema šanse da tako nešto idem ,a kamoli plaćam!!!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|