ZAGREB - Jel bio tko?

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sexy-vjezbanje-oglas-5035970
Stari link!!!
Zanima me jel netko ima ili zna friski link mozda broj? od doticne htjeo bi je opet posjetit svaka info dobrodosla 😃
 
Jel to ona mala debela iz šoljanove?
 
Nudim novčanu nagradu ako netko ima kontakt od Viktorije (Zg) (Dina Bojanić) (Victoria's secret angel u Esc. Irskoj) koji funkcionira. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sexy-fit-blondie-vrckava-i-sofisticirana-oglas-4082399
Promijenila je kontakt, bio sam sa njom više puta ali joj zadnji broj nije aktivan. Rekli su mi da je još aktivna. Javite u privatni box.
Plus ako netko želi zaraditi 200€ vezano za poruku gore, neka se javi u inbox.
 
Pozz kolege, tražim azijatkinju. Bio sam kod one Krapinskoj koja masira, i handjob ili footjob. Zanima me neka takva azijatkinja za mazanje. Hvala <3
 
Ja na početku pokaźem sat da vidi kada smo počeli. Tako da nema muljanja. Osim toga sve dogovorim unaprijed na licu mjesta. Pitam isto jer je okej da ostanem. Znaći ako pristane nema razloga se kasnije izvlačiti da joj nisam simpatičan ili slične gluposti.

Pošto se na kraju na lokaciji ne tuširam nema niti tu krasti vrijeme. Od početka kažem da želim nakon svršetka ostati ležati i maziti se.

Ako počinje već u startu srati, odlazim. Ako ipak tokom akcije počinje srati postavim se i podsjetim, šta je bilo dogovoreno.

Pošto onda ode volja u kurac tražim skračenje sastanka. U 8 od 10 slučajeva to ide. Gdje ne, tu joj najavim da ću o tome pisati na forumu i to učinim. Kažem joj "Dobar glas ide daleko, lošiji još dalje!"

Napomena: to si mogu dozvoliti jer cura nema NITI JEDNOG RAZLOGA me varati. Niti sam zmazan, niti bahat, niti kreten. Čist normalna mušterija, koja želi dobru uslugu za plačen novac.
problem su agencije, s njima sve dogovoriš, a ženska zapravo i nezna šta je sve dogovoreno... od 50 cura na EGE što sam bio, jedino s dvije preko agencije, i obe muljaju i lažu, skraćivaju.. tako da agencije ne EGE izbjegavajte
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh