Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FejkOva Sanja je najvjerojatnije prevara, nemoj slučajno kupovati bonove
Meni je odgovorila 150 e 1hja sam ju probao kontaktirati ali nije mi odgovorila. baš sam si neki dan dao malo truda i pogledao po forumu što kaže ekipa i stalno se ponavlja “je li tko bio” ali ima i recenzija koja nikako nije pozitivna. upiši u tražilicu Gabrijela pa ćeš naći recenziju
a izgleda da je danas svaka štraca bar 150€/h, ovu ćemo svakako izbjećMeni je odgovorila 150 e 1h
Da ta jeTihana 24 god ❤️
Djevojka 24 god,167, nudi opuštanje i druženje kulturnoj gospodi! Sms ne čitam! Samo pozivi!www.oglasnik.hr
Jel to mala plava, kratka kosa, dječačka frizura, sise nema, možda neka tanka dvojka?
Bio bi zahvalan, ako je ta da nejdem bezveze.
Jel barem dobra? I koja je cijena? Malo se palim na kratkoosisaneDa ta je
Simpatična plavuša 40god.
Plavuša 40.g., 165/55/3 samo za situiranu gospodu.Bez sms-a.Slike moje! Higijena i diskrecija 100%.www.oglasnik.hr
Atraktivna Tamara
Atraktivna Tamara. Manekenski tip, dolazi isključivo u vas prostor. Molim bez smswww.oglasnik.hr
Sanjaa
Nudim erotsku masažu i ostalo. 168 cm 64 kg 34 g. U svom prostoru ili je moguć dolazak. Sve po dogovoru. Za više…www.oglasnik.hr
Jel bio neko kod ovih?
Najvise me zanima sanja
Rekla je 230€ cijelu noc a i ok izgleda
Molim iskustva
Hvala
Mala plava, izgleda ok ali ništa posebno. Slike zanemari.Da li neko zna nesto o ovoj:
Znam da se dugo oglasava ali vjerojatno mjenja profile jer nista nisam nasao.Vrhunsko opuštanje i masaže Mia 26 Moj ili Vaš prostor
Izazovna plava djevojka 25 godina pruža ugodna druženja (MOJ ILI VAŠ PROSTOR) uz strogo zajamčenu diskreciju bez…www.oglasnik.hr
Nista od toga, kontaktirao preko maila i kad je trebala dat broj za dogovor nema odgovoraNetko se uspio dogovoriti ili isprobati? Već je nedavno bio taj oglas
Na slikama je privlacna, samo mi cudno ovo sto odlazi sa pNista od toga, kontaktirao preko maila i kad je trebala dat broj za dogovor nema odgovora
I ja bi volio znati malo vise info, može i u privat poruci. Cudno mi to sto odlazi sa posla radi susreta...Netko se uspio dogovoriti ili isprobati? Već je nedavno bio taj oglas
Ma zaboraviNa slikama je privlacna, samo mi cudno ovo sto odlazi sa p
I ja bi volio znati malo vise info, može i u privat poruci. Cudno mi to sto odlazi sa posla radi susreta...
Ta ti trazi 150 eura za sat,90 za 30 min. Samo outcall, hoće hotele ili apartmane.ja sam ju probao kontaktirati ali nije mi odgovorila. baš sam si neki dan dao malo truda i pogledao po forumu što kaže ekipa i stalno se ponavlja “je li tko bio” ali ima i recenzija koja nikako nije pozitivna. upiši u tražilicu Gabrijela pa ćeš naći recenziju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|