ZAGREB - Jel bio tko?

Nudim novčanu nagradu ako netko ima kontakt od Viktorije (Zg) (Dina Bojanić) (Victoria's secret angel u Esc. Irskoj) koji funkcionira. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sexy-fit-blondie-vrckava-i-sofisticirana-oglas-4082399
Promijenila je kontakt, bio sam sa njom više puta ali joj zadnji broj nije aktivan. Rekli su mi da je još aktivna. Javite u privatni box.
Plus ako netko želi zaraditi 200€ vezano za poruku gore, neka se javi u inbox.

Pozz kolege, tražim azijatkinju. Bio sam kod one Krapinskoj koja masira, i handjob ili footjob. Zanima me neka takva azijatkinja za mazanje. Hvala <3

Ja na početku pokaźem sat da vidi kada smo počeli. Tako da nema muljanja. Osim toga sve dogovorim unaprijed na licu mjesta. Pitam isto jer je okej da ostanem. Znaći ako pristane nema razloga se kasnije izvlačiti da joj nisam simpatičan ili slične gluposti.

Pošto se na kraju na lokaciji ne tuširam nema niti tu krasti vrijeme. Od početka kažem da želim nakon svršetka ostati ležati i maziti se.

Ako počinje već u startu srati, odlazim. Ako ipak tokom akcije počinje srati postavim se i podsjetim, šta je bilo dogovoreno.

Pošto onda ode volja u kurac tražim skračenje sastanka. U 8 od 10 slučajeva to ide. Gdje ne, tu joj najavim da ću o tome pisati na forumu i to učinim. Kažem joj "Dobar glas ide daleko, lošiji još dalje!"

Napomena: to si mogu dozvoliti jer cura nema NITI JEDNOG RAZLOGA me varati. Niti sam zmazan, niti bahat, niti kreten. Čist normalna mušterija, koja želi dobru uslugu za plačen novac.
problem su agencije, s njima sve dogovoriš, a ženska zapravo i nezna šta je sve dogovoreno... od 50 cura na EGE što sam bio, jedino s dvije preko agencije, i obe muljaju i lažu, skraćivaju.. tako da agencije ne EGE izbjegavajte

Ne znam kako ide linkanje točno određenog komentara pa ću copy/paste što sam već napisao:

"Nakon Lucije i ugodnog iskustva odlučio probati ja sreću kod još jedne. Obzirom da imam 47 godina za mene su MILF one što su za većinu GILF :D
Od brojeva koje sam zapisao javila se ova gospođa pa sam pošao do nje - masaža s oralnim 30 eura (sex tko želi 35 eura).
Žena je jako draga i tiha, ali slike a ni godine nemaju veze s oglasom. Ima oooooogromne sise i to je to. Oralni (na moj zahtjev s kondomom) prosječan i nakon što za 10 min nisam uspio niti približno doći do svršavanja (a vidim da su nju usta zaboljela :-D) zahvalio sam se i pošao.
Da budem potpuno iskren, bio bi pošao i prije, ali nekako mi je bilo žao žene jer stvarno izgleda kao dobra osoba.
Znam da će sad ispasti da nešto glumim (ne glumim jer anđeo nisam), ali to kakav je tko u pristupu i kako se odnosi prema tebi mi je važno.
Zaključak, iako je cijena itekako povoljna ipak ne bi ponovio, a ne znam koliko bi i savjetovao nekome da posveti vrijeme navedenoj dami.
meni je rekla da ne da u usta, ali zanima me dal misliš da bi se bunila da joj se isprazniš u usta? ja htio do nje, ali je tad bila zauzeta, pa ošao kod Ivane Hercegovke

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh