To je ono što je tema ovog foruma.Ovisi o izgledu i ponašanju.
Pirsing i tetovaže kod mene su veliki minus...
Usluga svake te djevojke/žene uvelike ovisi i o vašem izgledu i ponašanju!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ono što je tema ovog foruma.Ovisi o izgledu i ponašanju.
Pirsing i tetovaže kod mene su veliki minus...
Mozes ti kako kontakt datNe znam je li ovo pravo mjesto za postaviti pitanja, ako nije molim da me uputite
Zanima me što bi vam 22-godišnjakinja od 170 cm i 60 kg, duge kose, tetovirana, pirsanih bradavica morala ponuditi da ste voljni platiti 100 eura?
Napisi kakve usluge bi ponudila u nekom vremenskom roku za 100€ pa cemo komentirati.Ne znam je li ovo pravo mjesto za postaviti pitanja, ako nije molim da me uputite
Zanima me što bi vam 22-godišnjakinja od 170 cm i 60 kg, duge kose, tetovirana, pirsanih bradavica morala ponuditi da ste voljni platiti 100 e
Kaj Sandri fali??? Pitam jer bi posjetioLjudi jel ima koja u istočnom djelu grada osim Marice i Sandre?
Planiram otic ovih dana..ne vjerujem da nitko nije bio..hvalaJel bio tko?Masaža
Maserka Elena, nudi opuštajuće i body to body masaže. Moj prostor. Moje slike. Neodgovaram na poruke i skrivene…www.oglasnik.hr
Sory..krivo odgovorioPlaniram otic ovih dana..ne vjerujem da nitko nije bio..hvala
Mislim da je to cura iz BotincaJel bio tko?Masaža
Maserka Elena, nudi opuštajuće i body to body masaže. Moj prostor. Moje slike. Neodgovaram na poruke i skrivene…www.oglasnik.hr
Misliš da nije Eelenaaa,!atraktivna brineta 23?Mislim da je to cura iz Botinca
Koja Sandra? Može privat,HvalaLjudi jel ima koja u istočnom djelu grada osim Marice i Sandre?
Realno klasika do 1 sat, oral sa ili bez kondoma, sex obavezan kondom, bez anala. Tuširanje prije i poslije, higijena, diskrecija i tvoje kulturno ponašanje.Ne znam je li ovo pravo mjesto za postaviti pitanja, ako nije molim da me uputite
Zanima me što bi vam 22-godišnjakinja od 170 cm i 60 kg, duge kose, tetovirana, pirsanih bradavica morala ponuditi da ste voljni platiti 100 eura?
A koja je cijena?Dolazi svako malo u Zagreb ,iz Angole je ,obicno je u ok apartmanima po centru. Ona je na slikama ,krupnije građe ali stvarno utegnuta i ne bi rekao da joj je građa mana. Svasta se moze dogovoriti ,anal ne. Ljubi se ,pljuganja sa ili bez ,odnos sa zastitom. Odradi to stvarno korektno ,opusteno. Vrijeme koje dogovoris ispostuje. Preporucujem dogovor oko cijene ,korigirat ce je ali ne ocekujte za previse. Kad stigne u Zg javi se porukom ,ali ukoliko vam to ne odgovara samo joj javite da to ne radi. Preporuka
Daj kontakt pa se dogovorimo...Ne znam je li ovo pravo mjesto za postaviti pitanja, ako nije molim da me uputite
Javim se pa se sve lako dogovorimo : )Ne znam je li ovo pravo mjesto za postaviti pitanja, ako nije molim da me uputite
Mene isto zanima ova curaDaj kontakt pa se dogovorimo...
Pa neznam kaj joj fali osim da ima 50+ godina. Nešto mlađe bi ja.Kaj Sandri fali??? Pitam jer bi posjetio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|