A jebi ga sad! Valjda sam mislio na onu drugu narkomanku(tako neki kazu),isto u Precku. Slatka crnka,tako nestohttps://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-jel-bio-tko.2204/post-190906
Ili si vampir ili lazes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jebi ga sad! Valjda sam mislio na onu drugu narkomanku(tako neki kazu),isto u Precku. Slatka crnka,tako nestohttps://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-jel-bio-tko.2204/post-190906
Ili si vampir ili lazes.
https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-iskustva-recenzije.1431/post-233186A jebi ga sad! Valjda sam mislio na onu drugu narkomanku(tako neki kazu),isto u Precku. Slatka crnka,tako nesto
Ova pomutnja traje jako dugo jer ste pomijesali ove dvije cure, ali ocito je da za narkomanku govorite da je dobra, a za ovu koja je dobra da je narkomanka. Mozes vidjeti to i na temi iskustva i recenzije.
Evo da ne bi bilo da serem, pazi sad ovo:Ova pomutnja traje jako dugo jer ste pomijesali ove dvije cure, ali ocito je da za narkomanku govorite da je dobra, a za ovu koja je dobra da je narkomanka. Mozes vidjeti to i na temi iskustva i recenzije.
Jos se sjecam da ste za tu narkomanku pisali da je maloljetna, pa ja nisam kuzio jel narkomanka maloljetna ili je konobarica maloljetna ili je konobarica maloljetna narkomanka ili je narkomanka maloljetna konobarica, mozda su obadvije punoljetne konobarice. Ludilo!
E sada si i ti napravio pomutnju. Treba jos samo dodati onu sto ima zube ili nema zube.Ova pomutnja traje jako dugo jer ste pomijesali ove dvije cure, ali ocito je da za narkomanku govorite da je dobra, a za ovu koja je dobra da je narkomanka. Mozes vidjeti to i na temi iskustva i recenzije.
Jos se sjecam da ste za tu narkomanku pisali da je maloljetna, pa ja nisam kuzio jel narkomanka maloljetna ili je konobarica maloljetna ili je konobarica maloljetna narkomanka ili je narkomanka maloljetna konobarica, mozda su obadvije punoljetne konobarice. Ludilo!
Srpska kurva, izbjegavati.Zna li netko nešto o ovoj dami
"Sexy Nina " https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sexy-nina-oglas-5400093
Zašto ?Srpska kurva, izbjegavati.
Ja zvao i javila se nakon nekoliko pokusaja i kazem da zovem u vezi oglasa i poklopila miDa li mozda zna netko kakva je ova, da li je ovo marina? Jel bio mozda netko?Obostrano maženje stražnjice, Ilica
Obožavam Fetish i klasično druženje- obostrano lizanje stopala, Zagreb - Ilica, pružam obostranu masažu stražnjice,…www.oglasnik.hr
Ha, ha, ha...ma luda baba...zovem prije nekoliko dana...pitam ljubazno sve...šta nudi i cijena (60 europskih)...i nakraju ju pitam..."možete mi reči vaš opis i godine, ako nije tajna" ...popizdila je..."pa zar ne vidiš na slikama, sve sam napisala i godine i izgled".....ha, ha, ha....a glas ima kao da ima oko 65 godina...tako i izgleda na slikama...a napisala da ima 40 god.... Zahvalio sam joj i prekinuo poziv....Da li mozda zna netko kakva je ova, da li je ovo marina? Jel bio mozda netko?Obostrano maženje stražnjice, Ilica
Obožavam Fetish i klasično druženje- obostrano lizanje stopala, Zagreb - Ilica, pružam obostranu masažu stražnjice,…www.oglasnik.hr
ImaVitka plavuša
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Jel ima kod ove kaj više od masaže?
Daj malo pojasni na sta mislis, sta bi trebala ponuditi?Ne znam je li ovo pravo mjesto za postaviti pitanja, ako nije molim da me uputite
Zanima me što bi vam 22-godišnjakinja od 170 cm i 60 kg, duge kose, tetovirana, pirsanih bradavica morala ponuditi da ste voljni platiti 100 eura?
Da, zanima me što bih morala ponuditi za tu cifru (a može i za više ako ima onih koji toliko izdvajaju)Daj malo pojasni na sta mislis, sta bi trebala ponuditi?
Koliko razumijem,ti si djevojka,koja ovo pita jer želiš znati što se od tebe očekuje za te novce ....Da, zanima me što bih morala ponuditi za tu cifru (a može i za više ako ima onih koji toliko izdvajaju)
Recimo, 45 min, oralni sex bez kondoma , vaginalni sex sa kondomom, rimjob , lizanje i usisavanje jaja te analni sex uz razumnu nadoplatu...Da, zanima me što bih morala ponuditi za tu cifru (a može i za više ako ima onih koji toliko izdvajaju)
Ovisi o izgledu i ponašanju.Ne znam je li ovo pravo mjesto za postaviti pitanja, ako nije molim da me uputite
Zanima me što bi vam 22-godišnjakinja od 170 cm i 60 kg, duge kose, tetovirana, pirsanih bradavica morala ponuditi da ste voljni platiti 100 eura?
meni su tetovaže veliki plusOvisi o izgledu i ponašanju.
Pirsing i tetovaže kod mene su veliki minus...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|