Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustrebala joj lova pa se aktiviralaPozdrav ekipa…. vidim jucer je Lucija 25 objavila oglas, jel mozda neko bio? Jel se sta promjenilo kod nje u ponudi? Hvala
možeš opisat malo izgled, ili je to ona slikama?Bio sam ja i okrenuo se, nije moj tip
Tijelo je dobro, vjerujem da je ona na slikama...Ali lice mi se nije svidjelo nikako pa sam se okrenuo.možeš opisat malo izgled, ili je to ona slikama?
Kupi karticu za 3€ ....ja bih ti savjetovo da kupiš i onaj jeftini mob sa kioska i onda si miran...Pozdrav ekipa,
ima li neka ok cura koju se moze dogovoriti mailom,telegram ili slicno? U zg sam i imam samo sluzbeni mob pa mi je malo nezgodno... hvala na pomoci
Bio i okrenuo se, starija gospođa preko 60,bliže 70 koliko sam vidio na trenutak, čini mi se da nema baš i zube. Ako si mlađi budeš se okrenuo jedino ako nemaš baš fetiš na jako stare bakice.Simpatična
Nježna dama 52god., lijepih oblina, družila bi se s kulturnom gospodom u svom diskretnom prostoru.www.oglasnik.hr
Isplati li se otici ispraznit jaja? Ne ocekujem mladu ljepoticu naravno.
Hvala na konkretnom odgovoru.Bio i okrenuo se, starija gospođa preko 60,bliže 70 koliko sam vidio na trenutak, čini mi se da nema baš i zube. Ako si mlađi budeš se okrenuo jedino ako nemaš baš fetiš na jako stare bakice.
sta znas tu curu iz prve ruke? htio bi barem nesto znati o njoj , nisam ju jos dobio na telefonDali je netko bio u zadnje vrijeme kod nje ?Nova mlada maserka nudi vam uživanje u svom prostoru :)
Crnka sam, visoka 169, imam 60 kila, grudi 4, slike su moje :)www.oglasnik.hr
Nije je dugo bilo
Kaj se vratila, kod nje sam bio jednomsta znas tu curu iz prve ruke? htio bi barem nesto znati o njoj , nisam ju jos dobio na telefon
I kak je bilo?Kaj se vratila, kod nje sam bio jednom
to ona konobarica za koju vele da je na igli?Dali je netko bio u zadnje vrijeme kod nje ?Nova mlada maserka nudi vam uživanje u svom prostoru :)
Crnka sam, visoka 169, imam 60 kila, grudi 4, slike su moje :)www.oglasnik.hr
Nije je dugo bilo
ne znam di, netko je bio napisao da je zna iz nekog kluba, sad ne znam jel konobari il je bila hostesaJel ima trpanja
Di konobari
Mizes dobiti hepatitis. Pisalo je da je prljava i neurednato ona konobarica za koju vele da je na igli?
bio tko ili bonasicaZabava za usamljene
Hej radim usluge masaže u svom stanu, a i online. Moguća putovanja u druge gradove, fetisi .Za daljnji dogovor javi se…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|