![]()
Ugodno druženje🥰😍🥰😍
Nježna 46 god.160/58/3 pruža ugodna druženja uz 100% higijenu i diskreciju.!Slike 100 % moje !Bez poruka molim !www.oglasnik.hr
0919837671
Najlakši okret na vratima koje sam imao u Zgu unatrag nekoliko godina. Točno me sram što sam uopće zvao.
46 godina je imala kada sam ja bio valjda u srednjoj školi i učio integrale, a slike mogu biti eventualno arhivske. Biti ću pristojan pa ću reći da mi je vrata otvorila poprilično loše-stojeća gospođa upitne higijene, ima škembu (ali mislim da nije od debljine nego od bruha), ono malo ožiljaka što sam uspio vidjeti su valjda mijenjani kukovi ili nešto, i još je sva istetovirana. Pokušavam se sjetiti jedne jedine svijetle točke u izgledu ili pristupu, ali jednostavno ne mogu.
Ponavljam još jednom, na kraju me duboko, duboko sram što sam uopće zvao (a zvao sam tek kad sam iskoristio čitav oglasnik i svoj imenik, gdje se većina cura uopće nije ni javila, a neke su bile zauzete. Jedva čekam poslovni put u Beč za dva dana).
Pišeš nam ovdje o nekom lakom okretu na vratima , očekuješ neko odobrenje ili pljesak prisutnih .
Odma da ti kažem za u buduće , na takve oglase se ne odlazi i ne gubi se vrijeme .
Ako je baba napisala da ima 46 god, onda ima najmanje 56-60 godina , slike naravno nisu njezine .
Vjerojatno je na Jarunu i traži 60 EUR za pola sata .
Sada bih trebao nabrojati sto sve možeš dobiti za 60 EUR na PO , ali neću zbog ostalih , neka malo istražuju .