Nicole i Barbara su, za standarde PO, vrhunske pice. Pogotovo Nicole. Lijepo lice, dobre noge i guza i brutalno velike prirodne sise.
Ali su bez obzira na to preskupe.
BTB u toplesu (s drkanjem, naravno) = 70 eura;
BTB - gole = 80 eura;
Za pušenje s kondomom doplata još 30 eura (nisam nikada uzeo oralno; jebiga 110 eura za pušenje; pa koji k. je njima)
Za sex me bilo strah i pitati, već mi se i od ovog zavrtilo u glavi.
Nicole radi od 10 do 14 sati, a Barbara uglavnom popodne (mislim da mi je rekla do 8 ili 9 navečer).
BTW: Nicole je prije prije cca 4 godine BTB - gola, radila za 300 kuna, pa je bila digla na 400 kn, evo sad je već na 600 kn.
Al jebi ga, inflacija zbog prelaska na euro, energenti, pičke materine. Kad su kruh i mlijeko poskupili, morale su i one.
Sama masaža je meni jako dobra, pogotovo kad Nicole sva nauljena klizi sisama po tebi, a još kad joj ga staviš među te sisetine. Uh, meraka.
Barbara isto dobro odradi posao, ali ne radi BTB, jer je veli nedavno ugradila silikone, pa da joj se ne pošemere (il ne do Bog eksplodiraju
). To inače ponavlja već više od pola godine, kad god je pitaš možeš li joj ga stavit među sise. Dokad će ponavljat, ne zna se.
Što se tiče dogovora, Nicole je uvijek točna. Nikad me nije zajebala, ostavila da čekam ili nešto slično.
Barbara zna biti malo nepouzdana, netočna, ali načelno je i ona O.K. Rjeđe zajebe, nego što ne zajebe.
Kod Nicole je problem (barem meni) što je pomalo robotizirana kad masira. Nema nikada kontakta očima. Nije baš pričljiva. Zuri negdje kroz tebe ili iza tebe u zid, prozor, tko će ga znati (što bi reko Džoni: zuri u prazno i truli). Doduše, zna povremeno bacit oko na kurac dok ga nateže. Ajd bar nešto.
Tako ti valjda stavlja do znanja da je to za nju samo posao i da to radi isključivo za pare. (Ko da mi, njezini jebeni klijenti, to inače ne znamo).
Ali trebala bi biti malo opuštenija, prema mom sudu. Kao Ema recimo, Pantera ili ona lijepa žena - Anja ili kako se već zove.
I koliko god puta došao kod nje, uvijek te tretira kao da si prvi puta došao. Nema popusta nimalo
Ako nisi dao 80 eura, nema šanse da joj ga umetneš među sise. Samo, kaže: doplata 10 eura (onako ko robot) i presječe te pogledom. Strah me i pitat više
Znam još uvijek povremeno otići kod njih, ali otkako su digle cijene, sve rjeđe.
Za te pare može se naći zgodnih cura, že2na, na PO (iako ne previše, istina) od kojih možeš dobiti puno više od masaže i drkice.
Opet, s druge strane, očito imaju i više nego dovoljno klijenata, kad i dalje drže te cijene.