Dariosused
Active member
Ne javlja se, ne mogu dobit nikog na oba broja, nemoj bit nasilan, neće ti se dizat od stresa ..Jesi naporan jebote, nazovi na taj broj koji je u oglasu i odi jebi. Sta za 5 glavi oces jennifer aniston jebat ne kuzim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne javlja se, ne mogu dobit nikog na oba broja, nemoj bit nasilan, neće ti se dizat od stresa ..Jesi naporan jebote, nazovi na taj broj koji je u oglasu i odi jebi. Sta za 5 glavi oces jennifer aniston jebat ne kuzim?
Ko je nasilan, od jutra zajebavas s njom.Ne javlja se, ne mogu dobit nikog na oba broja, nemoj bit nasilan, neće ti se dizat od stresa ..
Jel to onda na kraju ta maloljetna ili…fakat je zbrka nastala…Mig koji je oglas od hostese?Znaš ju?
500 sto se tice ljubljenja nisam proba pa ne mogu nista recKoja je steta? Jel se ljubi
Ljubi seDa li se ljubi? I može li se lizat?
Evo da ti olakšam, mala je kolodvor koliko sam skuzio. Bio sam kod nje, iskreno cini mi se da je jos netko s njom u stanu. Ima li 17 ili 20 godina ne mogu osobno procjeniti. Bili ponovio? Iskreno ne, malo mi se i povraca na tu pomisao. Telefon zvoni neprestano. Mala je doslovno MOKRA od znoja koliko ju troše, valjda se ne stigne ni otusirati.Mlada sexy maserka od 18 godina nudi vam nezaboravan provod i uživanje :)
Mlada sexy maserka od 18 godina, visoka 170 cm, teška 60 kila, grudi broj 4 :)www.oglasnik.hr
Od filozofa nikad nije bilo jebaca . Na sto tebe jebe kurac ? Osim ste se bojis nazvat, otići tamo i jebat .Ok,hvala,jebo me pas,kad bi znao da je sama u prostoru..pitati iskreno jel pod pretnjom radi ili kako…
U to nisam ulazio na koji nacin radi, ali niti ne znam. Kazem cini mi se da je mala u nekakvu losu 'ekipu' upala i da ju dobro iskoristavaju. Sta i kako necu se mjesat. Ali evo, mislim da bi joj pomogao da ne odes kod nje. Odi i uvjeri se pa napisi. Meni je nje iskreno zao.Ok,hvala,jebo me pas,kad bi znao da je sama u prostoru..pitati iskreno jel pod pretnjom radi ili kako…
Evo vidiš , pisao sam ti o tome ovdje i u pp. Nisi uložio ništa , nisi čak ni procitao ovaj forum ili barem naučio koristiti tražilicu .Slatkica ! ! !
Komunikativna, vitka, erotski dotjerana, 25/174/3, 56 kg, poziva situiranu gospodu na povremene ugodne i relaksirajuće…www.oglasnik.hr
Bio tko?
A odakle ja znam da je remizaEvo vidiš , pisao sam ti o tome ovdje i u pp. Nisi uložio ništa , nisi čak ni procitao ovaj forum ili barem naučio koristiti tražilicu .
Ovo je stara cura , a tvoja velika sramota sto postavljaš ovo pitanje . Ukucaj samo Remiza ili broj telefona ili pukni link u tražilicu .
Na ljubavnom ima svoj oglas, ako mislis na zensku iz omisa koja je trenutno trudnaZna li neko nešto o mladoj zgodnoj splićanki šta povremeno dolazi u Zagreb? Šta napisati u tražilicu
Ne znam iskreno, samo sam ćuo da je jedna dobra...Na ljubavnom ima svoj oglas, ako mislis na zensku iz omisa koja je trenutno trudna
Brijem da je ova debela, a ne trudnaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
U kojem klubu radi?A u kurac.Upravo bia kod one male sto sad reka da po slikama iz oglasa izgleda kao hostesa u klubu kad ono stvarno ona.Jos ona mene prepoznala jer obicno nama nosi pice kad uzmemo separe.Samo mi je zao sto sam od uzbudenja prebrzo svrsia.Jos ja nju pitam kad smo zavrsili jel radi ovaj vikend u klubu jer cu biti tamo pa da se dogovorimo za oral u autu kaze da to moze za 400 a 500 ako hocu i istovar u usta.Bar neke koristi od ovoga PO.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|