Bio ja kod te male,odakle znaš tu malu bio si s njom već ili kakva je koliko traži
500 kn pola sata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio ja kod te male,odakle znaš tu malu bio si s njom već ili kakva je koliko traži
Gdje je prostor?Bio ja kod te male,
500 kn pola sata
Shp, nadoplata za finale u usta 200Gdje je prostor?
Kakva je u akciji? Pušenje bez kondoma?
Gdje je prostor?Shp, nadoplata za finale u usta 200
A nisam skužio da to znači spanskoPa napiso sam ti, spansko. Shp
Šta na kraju onda jel tko bio kod male te jako mlade, jel traži bon ili ne?! Zovem jučer cijeli dan, isključen mobA eto, onda pada sve u vodu
Neko je spominjao da je to neka mala hostesa. Jel to onda njezina slika na viberu?Je njezine su slike u oglasu. Mala je pristojna i dobro se tuca, al prostor mi se ne cini bas najbolji
A jel bio ko kod te klinke?Kad i je klinka.
1 ili vise svrsavanja, jel znas mozda ? također ako trazi nadoplatu za svrsavanje u usta, gdje se inace svrsava?Stvarno je mlada, evo osvjezila je oglas pa zovite
Koji je oglas i lokacija?A u kurac.Upravo bia kod one male sto sad reka da po slikama iz oglasa izgleda kao hostesa u klubu kad ono stvarno ona.Jos ona mene prepoznala jer obicno nama nosi pice kad uzmemo separe.Samo mi je zao sto sam od uzbudenja prebrzo svrsia.Jos ja nju pitam kad smo zavrsili jel radi ovaj vikend u klubu jer cu biti tamo pa da se dogovorimo za oral u autu kaze da to moze za 400 a 500 ako hocu i istovar u usta.Bar neke koristi od ovoga PO.
Koji je oglas i lokacija?
Koja je steta? Jel se ljubiMlada sexy maserka od 18 godina nudi vam nezaboravan provod i uživanje :)
Mlada sexy maserka od 18 godina, visoka 170 cm, teška 60 kila, grudi broj 4 :)www.oglasnik.hr
Da li se ljubi? I može li se lizat?Koja je steta? Jel se ljubi
I jbg.. Jel mršava ili punija, na viberu je mršava, na slikama punija?!Da li se ljubi? I može li se lizat?
Oprostite šta pišem puno, al ko tu koga jebe, mala ima 2 broja... Jel su to dvije cure, jedna mršavija, druga deblja, pogubip sam se. Može li neko molim vas ovu zavrzlamu okončatiI jbg.. Jel mršava ili punija, na viberu je mršava, na slikama punija?!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|