Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene trazila bon..Pa zgodna je,i izgleda sigurno bolje nego 95 % PO,bar ovo sto sam je ja vidia u tangama(ali vise manje sve s PO su preko 30g tako da sto se tice izgleda tesko da koja moze konkurirati ovima do 20g).E sad ja nisam osta jer se toj jednostavno na licu vidi da vjerovatno 3. 4. srednje.
Imaš romane napisane. Crna i plava prevara. Sad je samo crnaDrušto dali je netko bio? Rekla je da ima 24 god. ako je netko bio dami javi dali su stvarno njezine slike?Egzotična crnka ( 24), Novi Zg, silikoni. Moja slika !
Čekam Vas na senzualnoj body to body i opuštajućoj masaži u svom modernom I diskretnom prostoru u Novom Zagrebu.…www.oglasnik.hr
Hvala puno na brzom odgovoru!Imaš romane napisane. Crna i plava prevara. Sad je samo crna
A eto, onda pada sve u voduMene trazila bon..
Slike stare oko 5-6 godina. Tako, srednje bila, nisam bio kod nje 5 godina. Vjerovatno sada stariji izgled. Dugo u igri...Bio neko,slike njene?Djevojka 33 godine
Za druzenje sa diskretnom ozbiljnom gospodom u mom prostoru. 172/64/4.www.oglasnik.hr
A vidiš razna su iskustva..A eto, onda pada sve u vodu
Imas temu hornybabe o njoj. Neka bucka, za klasiku trazi 500 kn pol sata, nema prostor, u toj temi ju hvale, ja nisam bio, ne dam kitu 500 kn+prostor pa kakva god da je usluga
Uh, aktivan oglas, ona mi na to do listi, ako se dogovorimo budem napisal recenziju, na forumu je lea il tak nekak, ali na tri slova ne mozes pretrazivati, ugl ona koja dode jednom mjesecno iz Bosne i javi se porukom onima koji su bili kod njeneko slučajno pozivao ili bio. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vrckava-djevojka-oglas-5010151
5 godina? Melisa... Jel to ona kaj je bila na srednjacima prije 5 godina? Usisavac u ustima?Slike stare oko 5-6 godina. Tako, srednje bila, nisam bio kod nje 5 godina. Vjerovatno sada stariji izgled. Dugo u igri...
Isti je imala acc na PO. Samo je slika bila u ležećem stavu u nekok crnoj haljini sa dekolteom... Veće cice (po mojoj procjeni dobra 4ka, ona kaže 5., nisam se htio raspravljat), malo su visile, prema sjećanju... Bio je Novi Zagreb, išo sam tramom... Dobar BJ, bila uredna, lizao sam, ovlažila, svršila... Jebo sam ju u doggyu... Bio pola sata, bilo onda 400 kolačića... Čisto ok iskustvo, ništa spektakularno... Oglasi s tim nickom česti u posljednjih 5 god... Volim pratiti, rijetko idem u akciju, jer uglavnom nemam potrebe...5 godina? Melisa... Jel to ona kaj je bila na srednjacima prije 5 godina? Usisavac u ustima?
Isplati li se ju podsjetiti?Isti je imala acc na PO. Samo je slika bila u ležećem stavu u nekok crnoj haljini sa dekolteom... Veće cice (po mojoj procjeni dobra 4ka, ona kaže 5., nisam se htio raspravljat), malo su visile, prema sjećanju... Bio je Novi Zagreb, išo sam tramom... Dobar BJ, bila uredna, lizao sam, ovlažila, svršila... Jebo sam ju u doggyu... Bio pola sata, bilo onda 400 kolačića... Čisto ok iskustvo, ništa spektakularno... Oglasi s tim nickom česti u posljednjih 5 god... Volim pratiti, rijetko idem u akciju, jer uglavnom nemam potrebe...
PosjetitiIsplati li se ju podsjetiti?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|