Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
16, 17 čega? Godina?Pa nesto kao na slikama oko 170 visoka mislim zgodna je definitivno ali ta ima 16 17 max tako da nisam osta
Ma ne samo da nije punoljetna, nego u licu izgleda blago retardirano i ružno.Grad Zagreb
1/2
Atraktivna sitna crnka 20 godina
Masaža malo jača glavno da ostaješ bez gacaa
Isključivo moj prostor
Više informacija potražite u oglasu
10.09.2022.
Dogovoria s ovom dosa na adresu i kad je otvorila lagani okret.Znaci nema sanse da je ta punoljetna.
Kad i je klinka.meni je rekla komplet pol sata 600 kn, sve sa gumicom a zvučala je ko neka klinka
Zovi radni dan, inace slike od Stanije.Opuštajuće masaže i realax
Druženje ili masaža ja sam muza vaša! Atraktivna Blondie 32g 169 70 4 vaš ili moj prostor kao i mogućnost druženja na…www.oglasnik.hr
Već duže vrijeme zovem Niku no mobitel je ili isključen ili nedostupan. Zna netko kako ju mogu dobiti?
Jel zgodna? Ak dobro izgleda who caresGrad Zagreb
1/2
Atraktivna sitna crnka 20 godina
Masaža malo jača glavno da ostaješ bez gacaa
Isključivo moj prostor
Više informacija potražite u oglasu
10.09.2022.
Dogovoria s ovom dosa na adresu i kad je otvorila lagani okret.Znaci nema sanse da je ta punoljetna.
Onda odi do nje, riskiraj sam, nemoj bit škrti papčić. Ak ti ne valja, okret. Pedofilčino smrdljiva, pljuc.Jel zgodna? Ak dobro izgleda who cares
To sto se ove sa 16g jebu sa drugima od 16g to je sasvim druga stvar. Ova zenska ima kakvih 16g i najvjerojatnije ne radi ovo svojom fucking voljom, u tome je problem.Poznato je da danas maloljetnici sa 15-16 gube nevinost ..a ako imaš 26 kao ja i spavaš sa trebom od 17 ti si kao pedofil ..gluposti …ako je ok …nije preružna to treba jebati
Ma navlakuša samo da se učlaniš na glupu stranicu...Jel ima tko kakav info, nisam ništa našao u tražilici?Mirela Zg 175cm 64kg
Nježna sam i romantična, uz alkohol divlja i nevaljala 😀 Radim kao konobarica , ali to ne znaci da me svi mogu imati…www.oglasnik.hr
Pa zgodna je,i izgleda sigurno bolje nego 95 % PO,bar ovo sto sam je ja vidia u tangama(ali vise manje sve s PO su preko 30g tako da sto se tice izgleda tesko da koja moze konkurirati ovima do 20g).E sad ja nisam osta jer se toj jednostavno na licu vidi da vjerovatno 3. 4. srednje.Jel zgodna? Ak dobro izgleda who cares
DaAlo Mig,znači cura je zgodna
Ajmo korak po korak
Jel zgodna???
Zovem no ili je zauzeto ili nedostupnoZovi radni dan, inace slike od Stanije.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|