ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo da ti olakšam, mala je kolodvor koliko sam skuzio. Bio sam kod nje, iskreno cini mi se da je jos netko s njom u stanu. Ima li 17 ili 20 godina ne mogu osobno procjeniti. Bili ponovio? Iskreno ne, malo mi se i povraca na tu pomisao. Telefon zvoni neprestano. Mala je doslovno MOKRA od znoja koliko ju troše, valjda se ne stigne ni otusirati.
Jako zalosno, stan i higijena 2/10. Kupaona isto tako. 500 kn 30 minuta. Iskreno mala je simpaticna i jako draga. Savjetovao bih vas da ne idete kod nje jer mi se cini da ne radi to svojom voljom.
Sve ukupan dojam 5/10 jer je mala slatka i zgodna. Sve ostalo loše.

Uzmite si rucnik kad idete kod nje, meni dala neki koristeni , kaze oprala ga a nije se osusio, a smrdiiii....ja u kupatilu uzeo drugi u ormaru, i vratio ga u ormar ... Haha

Ok,hvala,jebo me pas,kad bi znao da je sama u prostoru..pitati iskreno jel pod pretnjom radi ili kako…
U to nisam ulazio na koji nacin radi, ali niti ne znam. Kazem cini mi se da je mala u nekakvu losu 'ekipu' upala i da ju dobro iskoristavaju. Sta i kako necu se mjesat. Ali evo, mislim da bi joj pomogao da ne odes kod nje. Odi i uvjeri se pa napisi. Meni je nje iskreno zao.

Bio tko?
Evo vidiš , pisao sam ti o tome ovdje i u pp. Nisi uložio ništa , nisi čak ni procitao ovaj forum ili barem naučio koristiti tražilicu .
Ovo je stara cura , a tvoja velika sramota sto postavljaš ovo pitanje . Ukucaj samo Remiza ili broj telefona ili pukni link u tražilicu .

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh