To je dobro poznata Đurđa remiza
Prije nekih 10g sam bio prvi put kod nje i tada je bila avion, seksali se i ljubili ko cura i decko, cak me je pustila i bez kondoma u macu.
Ali sad su godine i ovaj posao ostavili traga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je dobro poznata Đurđa remiza
Jel bio tko kod zdrebice?
Ja sam bio kod nje i sonje u osijeku i bilo je TOP sad idem opet.Jel bio tko kod zdrebice?
Tu sam rokao 2009-2010, i tad je bila uzas, i isto je imala 40 gBIO SAM, ŽAO MI JER SE NISAM OKRENUO. NE VRIJEDI NITI EURA!
Može brojJa sam bio kod nje i sonje u osijeku i bilo je TOP sad idem opet.
Imas pod temom pohotna kucka sve info od jedne i od druge pa vidiMože broj
I kakve su bile.Može broj
Koliko banki ima? Cini se kao 50 i koja..To je dobro poznata Đurđa remiza
Prije nekih 10g sam bio prvi put kod nje i tada je bila avion, seksali se i ljubili ko cura i decko, cak me je pustila i bez kondoma u macu.
Ali sad su godine i ovaj posao ostavili traga
Pa tu negdje ali jos uvijek nije losa za ispraznit se i mozes ju jace nabijat, ne cvili kao ove mlađe, ali prije 10g je bila bombaKoliko banki ima? Cini se kao 50 i koja..
Jel bio tko ?
091/578-44![]()
Opuštajuće masaže i realax
Druženje ili masaža ja sam muza vaša! Atraktivna Blondie 32g 169 70 4 vaš ili moj prostor kao i mogućnost na dužewww.oglasnik.hr
Zašto ne kaj je tak loša ili nekaj drugoBolje nemoj
Vjerojatno radi, ak nije tu onda je u njemackoj…Ima li tko ikakvih saznanja što se sa dotičnom gospođom događa? Radi li još ili? Može u pp.
Hvala.
![]()
Slatka kao med
Život je cvijet, za koji je ljubav med. :) Dođi i zasladi se u ugodnom i diskretnom prostoru. Fotke moje, kiss, kiss,…www.oglasnik.hr
Bio sam jednom kod nje dok je bila u Vodnikovoj. Kazala je da ima 39 godina, punašnija cura - ali na pravim mjestima, brineta, odlična guza. Navodno je iz Sombora. Odličan sex. Sigurna u sebe, voli zapovijedati - ali, na prljavi/seksi način. I nije gledala na vrijeme. 150eurBio netko?
![]()
Tvoja slatka milf :-) ❤🔥🔥🔥
Opušteno i uzbudljivo druženje samo za galantnu gospodu i fine dečke. :-) Tvoja slatka milf čeka te u ugodnom i lijepom…www.oglasnik.hr
Koji je dio grada?Pa tu negdje ali jos uvijek nije losa za ispraznit se i mozes ju jace nabijat, ne cvili kao ove mlađe, ali prije 10g je bila bomba
Gadim se sam sebiTu sam rokao 2009-2010, i tad je bila uzas, i isto je imala 40 g
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|