Nema broja mobitela nego mail tak da mislim da nista od tog prevaraPozdrav, jel se tko družio sa ovima? Ako ima koja informacija, može i privat. HvalaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema broja mobitela nego mail tak da mislim da nista od tog prevaraPozdrav, jel se tko družio sa ovima? Ako ima koja informacija, može i privat. HvalaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ista stvar, jel ovu ikad netko uspio dobiti na telefon, ili je ugasen ili samo zvoni bez javljanja, očito jako oprezna ženaZovem već nekoliko dana ali nikako uspostaviti kontakt. Ako je netko koristio njene usluge neka napiše nešto...tnx
nije prevara da samo znasNema broja mobitela nego mail tak da mislim da nista od tog prevara
Kako znas bio si kod njihnije prevara da samo znas
daaaKako znas bio si kod njih
može link? ne mogu naćiImaš temu o njoj.
https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/ciara.3989/može link? ne mogu naći
Ova Sofija nema veze s Jedinstvenom . Jedinstvenu sam dobio prvi put oko 10:30 pod pauzom , a drugi put bez problema ,vjerojatno je spremila broj . Cura ne radi stalno, odradi 2-3 i ode u šetnju .
Bio sam ja sa Sofijom. Dogovor preko neke babe 150h. Lokacija maksimir. Cura je sa slika, oral bez,nema ljubljenja. Zgodna i simpatična beogradjanka. Akcija je ok, ništa specijalno. Ne bi ponovio za te pare.A koja je ovo?
💋✨🔥Posebna sexy Sofija 🔥💋 ✨
Posebna sexy Sofija 170/56/3, 24 god., umiljata, vesela uvjek dobro raspoložena ceka te svom urednom prostoru. Slike…www.oglasnik.hr
Isto je susjeda, ali je nemoguce dogovoriti, isto kao i Jedinstvenu. Jedinstvenu 10 dana zovem i ne mogu ju dobiti. Prije 10 dana ili vise sam ju dobio kroz dan i dogovorio za popodne i vise ju ne bi dobio da sam Brad Pitt
Meni rekla da ima ljubljenja znaci ipak nema...Bio sam ja sa Sofijom. Dogovor preko neke babe 150h. Lokacija maksimir. Cura je sa slika, oral bez,nema ljubljenja. Zgodna i simpatična beogradjanka. Akcija je ok, ništa specijalno. Ne bi ponovio za te pare.
Baba ti je rekla, kod cure slabo.Meni rekla da ima ljubljenja znaci ipak nema...
Ali možeš babuBaba ti je rekla, kod cure slabo.
Gold, da bi dobio preporuku, moraš u bar tri teme tražiti, do tada nula bodova.Gajnice preporuka?
Sorry , ovo je link od Laure .
Plavokosa 25
Hello :) pružam masaže, druženje uz senzualne dodire i završetke, dominacija, fetiši :) Uredan, lijep i čist prostor.…www.oglasnik.hr
Bio kod vrckave plavuše,Bosanka , 60 EUR
Mozez i u guzicu i svakako .Plavuša vrckava
Simpatična i lijepa djevojka nudi druženje za galantnu gospodu, Skladne i poželjne grade Opis : 24 godine, 52 kg, 65…www.oglasnik.hr
Dragana , njezine slike , niska i nabijena Milfica , 60-80 EUR komplet
Laura , najbolja ovdje . Gfi , mazi se i ljubi . Nije stalno prisutna , gledajte oglas . Njezine slike , mlada mama , kasne 20-te .
Ja sam bio kod nje minus mi je sta nije nasminkana i sexy stedjena onda te zapricava bzvz sta nema veze s vezom aj pusi dosta dobro i sex ok samnom se i ljubila svrsavanje u komdom ili po tijelu...Bio kod vrckave plavuše,
Kod otvaranja vrata wooow....akcija ipak nije na nivou da mogu reci nesto predobro....pusenje solidno bez, jebacina mozes nabijati.....mislim da ima ciganske krvi....danas idem kod Laure pa da javim kakva je ona
Bog stobomhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/izazovna-plavusa-u-najboljim-godinama-oglas-5317041
Jel bio itko kod ove zene? Ako netko ima iskustva?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|