Doktori Strikomani ima li možda razlike između posegnuti za nečim ili biti narkomanka?Nema za vas stručnjake čini se.Onda meštri kad na dnevnoj ili tjednoj bazi popijete jedno pivo i vi ste alkosi.Proporcionalno vašem razmišljanju je tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doktori Strikomani ima li možda razlike između posegnuti za nečim ili biti narkomanka?Nema za vas stručnjake čini se.Onda meštri kad na dnevnoj ili tjednoj bazi popijete jedno pivo i vi ste alkosi.Proporcionalno vašem razmišljanju je tako.
Slazem se... Također, da li joj je u prostoru čisto (i ona naravno) ili je svinjac.Radije recite koliko košta cura nego da se prepucavate oko onog što ona uzima
Bon
U danasnje vrijem tesko, ali nađe se ali nije neka sreca kolko sam skuzioJel postoji i jedna koja uzima pare na ruke, da nisu neke prevare tipa aircash-a, bonova i tih drugih stvari, a da je od 18-30 godina?
Unaprijed hvala!
Po fotki je ta imala pred 15 god 38Jel bio tko kod ove ?
091/591-4640![]()
Za tebe !
Doživi lijepe trenutke potpunog zadovoljstva uz zgodnu maserku 38 godina, koja će ti pružiti ugodnu masažu na masažnom…www.oglasnik.hr
Bio kod nje prošle godine, mala ga dobro guta i zaslini gaHahaha povremeno svaki dan u vise navrata
Ema Stenjevec , Spansko . Jebala se nekada za 400-500 kn . Ne nasjedajte na spike . Svaki put kad sam naletio na nju je bila trudna .
Prije par godina je bila dobra. Bio sam dok je bila trudna i tada se bolje jebala i pušila nego sad. Također je i bolji stil imala. Mislim na frizuru i odjeću.Ema Stenjevec , Spansko . Jebala se nekada za 400-500 kn . Ne nasjedajte na spike . Svaki put kad sam naletio na nju je bila trudna .
Je, žlundrast trbuh malih sisa, sa, strijama, al je zgodna u faci![]()
Plavuša vrckava
Simpatična i lijepa djevojka nudi druženje za galantnu gospodu, Skladne i poželjne grade Opis : 24 godine, 52 kg, 65…www.oglasnik.hr
Da li se ova mala popravila što u zadnje vrijeme?
To je ona “Lea” što je dolazila iz BiH povremeno.
Bio netko u zadnje vrijeme? Oglas je stalno tu , znači li to da je sad u Zg ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|