Sve prave traže novac na ruke, sve ostalo je krađa.lpKaj ovaj aircah prolazi kod nekog.... pa ko je glup da uplati pola na neviđeno? A kad ju pitam da me nazove na video call samo ode...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve prave traže novac na ruke, sve ostalo je krađa.lpKaj ovaj aircah prolazi kod nekog.... pa ko je glup da uplati pola na neviđeno? A kad ju pitam da me nazove na video call samo ode...
Svima poznata
Profa?Svima poznata
selska pepeljarkeProfa?
Auuuuu, tnxselska pepeljarke
Mislim da je ona prije radila na trnju, depilacija i masažajutro, netko mozda posjetioMasaža i njega
Vatrena crevno kosa radi njegu tijela i masažu, te masažu prostate, masaža vrućim uljem, body to body Diskretan i…www.oglasnik.hr
Bonovi
Pozz , dal je netko probao , trazi 400e cijelu noc sve ukljuceno
Leona, nisam bio kod njeJel ta još aktivna? I kako je bilo ak ste prije bili?
Simona37
Atraktivna sexi top brineta, savršenih oblina, grudi broj 5 ! Jednostavno savršena u svakom smislu 😘neodoljiva…www.oglasnik.hr
Ovo je nest novo ili opet navlakusa za bodove
Ako netko zna vise može i u pp
Cim spomene u oglasu wapp odmah mi je nešto sumnjivo
Mozda griješim...
I meni istoBokk
167/55/5 -36 godina
Sat vremena 180
Pola sata 120
Slike su moje bas moje ne saljem druge jer su 100 posto moje !
Masaza, odnos u vise polozaja , body to body , oral ,
Ne radim anal i ne radim sex bez zastite ! Javi kad bi dosao na termin ne stignem se javit svakom na poziv
Moj prostor krizanje Miramarska i Vukovarske
Ovo je meni napisala na wapp
Ako nešto djeluje predobro da bi bilo istinito, obično tako i bude da nije istinito... vidim Business acount na wapu, ja ne bih isao u to... kom se da nek pita jel lova keš il nije...a i ak je postoji mogućnost zajeba...I meni isto
Smrdi mi na prevaru
Neda mi se voziti do zagreba skoro 2 sata i da mi onda napiše da pošaljem bon
Tako su me sjebali vec nezz koliko puta
Meni je napisala sve isto ali uz dodatak na kraju. Nikakvi bonovi samo kes je napisala. Nisam iz Zg pa se moras osloniti na provjerene informacijeAko nešto djeluje predobro da bi bilo istinito, obično tako i bude da nije istinito... vidim Business acount na wapu, ja ne bih isao u to... kom se da nek pita jel lova keš il nije...a i ak je postoji mogućnost zajeba...
nažalost nije, ali jedna od najboljihJel ta još aktivna? I kako je bilo ak ste prije bili?
Nije trazila bonove , ali je inzistirala a bude njen prostorBonovi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|