Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije u redu vrijeđatiTi kod nijedne nisi bio. Samo ispitujes kao vecina idiota ovdje
tebi je sigurno Benčička mama kad koristiš te MOŽEMO fraze "DNO DNA".. Sad će vas Pernar izjebat kad se vrati uz ZambijeNije u redu vrijeđati
Bolje budi tiho ako nemas nista pametnije za napisati... Dno dna jbt
Nisi paraonican , nemasš iskustva . Prevara na prvu .https://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/atraktivna-curka/oglas.php?id=200904&cid=4
nekako vuče na one2 prevarantice, kaže da su 2. Ono skineš se i one zbršu shemu ili je ok oglas?
pola ure 80 sat 110anal 30+
i drugi sumnjiv oglas.
https://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/lolita-zagreb/oglas.php?id=200866&cid=4
kaže 100 pola ure sat 130, zašto sumnjivo, lokacija hotel Domino,inzistirala je na davanju keša unaprijed, što je ok ali sumnjivo što me tražila to u svakoj poruci, i svaki puta potvrdim., ona ili on me traži opet.
Možda sam paranoičan više, ali eto ako netko zna nešto neka javi.
drugi oglashttps://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/atraktivna-curka/oglas.php?id=200904&cid=4
nekako vuče na one2 prevarantice, kaže da su 2. Ono skineš se i one zbršu shemu ili je ok oglas?
pola ure 80 sat 110anal 30+
i drugi sumnjiv oglas.
https://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/lolita-zagreb/oglas.php?id=200866&cid=4
kaže 100 pola ure sat 130, zašto sumnjivo, lokacija hotel Domino,inzistirala je na davanju keša unaprijed, što je ok ali sumnjivo što me tražila to u svakoj poruci, i svaki puta potvrdim., ona ili on me traži opet.
Možda sam paranoičan više, ali eto ako netko zna nešto neka javi.
o imam iskustva, od puno prije. Držim se rađe u nas ege.Nisi paraonican , nemasš iskustva . Prevara na prvu .
tebi je sigurno Benčička mama kad koristiš te MOŽEMO fraze "DNO DNA".. Sad će vas Pernar izjebat kad se vrati uz Zambije
Narkomanka, jako mlada cura, ok izgleda
Jel ona na spanskomL mala jako dobra u krevetu i ovako, malo pregorila od gudre, ali u to vrijeme je i sluzila jer se placala njome. Sve u svemu dobra seva i razumna glava bez obzira stanju je malo poneslo
o imam iskustva, od puno prije. Držim se rađe
Iskustvo ti je da nema unaprijed plaćanja,samo pri susretu.To je pravilo br.1...Kako traže unaprijed?Kada dođeš kod nje ili na neki drugi način?Bilo kakav način plaćanja osim keš na ruke pri susretu je prevara!!!o imam iskustva, od puno prije. Držim se rađe u nas ege.
Standardne zg droge, a to nije dop... U zg-u ide vise brzo nego bijelo.Ako moze definicija narkomanka,misli se na dop ili na bijelo koje roka 80 posto građana do 50 g.hvala
Daj ne drobi gluposti . Koliko ti godina imaš ?Ako moze definicija narkomanka,misli se na dop ili na bijelo koje roka 80 posto građana do 50 g.hvala
Ne spamaj ovaj forum .Ako moze definicija narkomanka,misli se na dop ili na bijelo koje roka 80 posto građana do 50 g.hvala
Daj ne drobi gluposti . Koliko ti godinadi j
Di je problem kompa,za tri cure se tu pisalo da su narkomanke,ti bi karo nekog ko se pika,samo sam eeko nek ljudi precizirali pojam narkomanka.Ne spamaj ovaj forum .
E dobro pitanje.To narkomanka je baš širok pojam.Ja bgm iman godina i staza u ovome i sličnim poslovima,a narkomanku nisam odavno,a niti često vidija.A znam je prepoznat,samo se ne itam baš lako takvim teškim,aj da ih nazovemo optužbama ili klevetama.Ruzno je i grdo to pričati i pisati ako ljudi nagađaju,a nagađa ju.Ono sve u sferi navodno.A bijelo i nije droga,bar tako kaže Claudio Canigga,a njemu treba virovat jer je sa Diegom prošao i probao sve.Ako moze definicija narkomanka,misli se na dop ili na bijelo koje roka 80 posto građana do 50 g.hvala
tebi je sigurno Benčička mama kad koristiš te MOŽEMO fraze "DNO DNA".. Sad će vas Pernar izjebat kad se vrati uz Zambije
E dobro pitanje.To narkomanka je baš širok pojam.Ja bgm iman godina i staza u ovome i sličnim poslovima,a narkomanku nisam odavno,a niti često vidija.A znam je prepoznat,samo se ne itam baš lako takvim teškim,aj da ih nazovemo optužbama ili klevetama.Ruzno je i grdo to pričati i pisati ako ljudi nagađaju,a nagađa ju.Ono sve u sferi navodno.A bijelo i nije droga,bar tako kaže Claudio Canigga,a njemu treba virovat jer je sa Diegom prošao i probao sve.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|