macho.zg73
Member
Dobra je na fotkama ako su njezine..zato sam i pitao..ako je netko bio s ovom curom molim podijeliti iskustvoNe odgovorio i to...stalno mjenja fotografije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra je na fotkama ako su njezine..zato sam i pitao..ako je netko bio s ovom curom molim podijeliti iskustvoNe odgovorio i to...stalno mjenja fotografije
pls posalji privatnu poruku ne mogu ja tebi poslatiSasvim slučajno sam naišao na Đurđu s Remize na Facebooku. Koga zanima njen profil neka mi se javi privatnom porukom.
Zalijepi ovdje nekoliko realnih fotki da vidimo kak izgleda i to je to!Sasvim slučajno sam naišao na Đurđu s Remize na Facebooku.
Dobra reklamaPozz dečki..
Uglavnom sam probao sve žene sa oglasa… no već godinu dana ne idem zato sto sam naišao na bolju priliku.!
Da ne duljim.. Thai massage jedna od najboljih, ako ne i najbolja masaža no moraš ic lagano sa Tajlanđankama… uglavnom sve pristanu na kraju…
Thai salon na malesnici 56€ / 80min Masagge + 50€ Tajlanđanki kaj te masira za brutalan sex (svršavanje u usta)
Thai salon na Bundeku tj. Kod Kauflanda 52€/ 90min + 50-80€ Za sex
Probajte !!!
Nisam stigao svima odgovoriti, slike mogu staviti i oni koji su dobili njen profil.Zalijepi ovdje nekoliko realnih fotki da vidimo kak izgleda i to je to!
Jel to sigurno tako kako se najavišDobra reklama
Daj i meni pliz posaljo ne mogu ti poslato poruku.Sasvim slučajno sam naišao na Đurđu s Remize na Facebooku. Koga zanima njen profil neka mi se javi privatnom porukom.
Ajde pošalji neku sliku il profil baš me zanima ja sam u neboderu do njenogNisam stigao svima odgovoriti, slike mogu staviti i oni koji su dobili njen profil.
Ja ne znam za ostatak ekipe tu, ali muka mi kad se ovakve stvari pišu bez argumenata. Ako imate tekvu informaciju da netko boluje od neke bolesti, pa dajte nam od kud ta informacija? Jer sigurno niti jedna to vama osobno ne kaže jel ste onda vi njezin doktor ili kako ste došli do te spoznaje?Na preponama. I u procesu liječenja hepatitisa C. molim vas da ne idete kod nje jel s time novcima kupuje heroin i kokain iako je na metadonskoj thp. MOLIM VAS
Bice si ti ta ženska skrivaš se iza profilaJa ne znam za ostatak ekipe tu, ali muka mi kad se ovakve stvari pišu bez argumenata. Ako imate tekvu informaciju da netko boluje od neke bolesti, pa dajte nam od kud ta informacija? Jer sigurno niti jedna to vama osobno ne kaže jel ste onda vi njezin doktor ili kako ste došli do te spoznaje?
I sad da sam ja bio kod dotične, ne bi mi bilo sve jedno nakon ovakve informacije.
Bilo bi lijepo reći od kud vam da cura boluje i od kud vam da je sva ispikana s obzirom da ima tu par informacija od dečki koji su bili i to nisu vidjeli. To da ima pimpa u stanu smo apostrofirati. Sad nam recite od kud
informacija da ima hepatitis c? Jel znate možda da ima i Hiv?
Sasvim slučajno sam naišao na Đurđu s Remize na Facebooku. Koga zanima njen profil neka mi se javi privatnom porukom.
Nisam stigao svima odgovoriti, slike mogu staviti i oni koji su dobili njen profi
Daj i meni plizAjde pošalji neku sliku il profil baš me zanima ja sam u neboderu do njenog
Jel mozes meni poslati ?Nisam stigao svima odgovoriti, slike mogu staviti i oni koji su dobili njen profil.
Jel imaš adrese tih salonaPozz dečki..
Uglavnom sam probao sve žene sa oglasa… no već godinu dana ne idem zato sto sam naišao na bolju priliku.!
Da ne duljim.. Thai massage jedna od najboljih, ako ne i najbolja masaža no moraš ic lagano sa Tajlanđankama… uglavnom sve pristanu na kraju…
Thai salon na malesnici 56€ / 80min Masagge + 50€ Tajlanđanki kaj te masira za brutalan sex (svršavanje u usta)
Thai salon na Bundeku tj. Kod Kauflanda 52€/ 90min + 50-80€ Za sex
Probajte !!!
Jel imaš adrese tih salona
Kad zoveš salon ne pričaš o sexu!Jel to sigurno tako kako se najaviš
Jel razumiju nas jezikKad zoveš salon ne pričaš o sexu!
Rezerviraj termin i usred masaže joj ponudiš i to je to!!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|