Pa osnovne rijeci, a ostalo na eng.Jel razumiju nas jezik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa osnovne rijeci, a ostalo na eng.Jel razumiju nas jezik
Da imaš i gram mozga ne bi to pomislio. Ti si sigurno jedan od debila koji j bez kondoma , pa ti p k za ovakve stvari. Jako je bitno da se definira sa argumentima i da se ta cura izbriše iz mozgova svih koji ikad pomisle ići kod nje, a ako je to istina onda ju treba i prijaviti. Šta ti nije jasno. Ako cura svjesno širi bolesti to treba zgaziti.Bice si ti ta ženska skrivaš se iza profila
Što je se može dobiti sex i pušenje ili samo masažaSanook Thai therapy - Tajlandska masaža · Ul. Julija Knifera 3, 10000, Zagreb
âââââ · Masažni terapeutwww.google.com
Koliko je cijena ako te zadovolji oralnoJel razumiju nas jezik
Gdje je taj salon na malešniciJel imaš adrese tih salona
Je al ne znamo jel ima 44 il 74 godineLjudi, ubijate ovu temu nepotrebnim glupostima, na profilu nema ništa korisnog niti zanimljivog tak da predlažem da ne trujemo više ovu temu sa Đurđinim profilom.
Ček, šališ se ili stvarno?Odvratna užas na što liči!!!
Ne šalim se meni je mršava skroz,ružna,nikakva ,prljava....Došao do nje kad je otvorila vrata odmah sam odustao i okrenuo se,a slike na oglasima nemaju veze sa njom ....Ček, šališ se ili stvarno?
Pa neki je tu napisao za ovu jednu da ima i to čak da je u fazi liječenja, pa bi bilo pošteno napisati i kako zna za tu informaciju.bbb27 je u pravu!
Ako netko ima takvu informaciju neka ju javno podjeli kako ne bi drugi popušili 'hepi C'...to nije zajebancija!
Posalji,da vidim,hvalaSasvim slučajno sam naišao na Đurđu s Remize na Facebooku. Koga zanima njen profil neka mi se javi privatnom porukom.
Posalji i meni staru droljuSasvim slučajno sam naišao na Đurđu s Remize na Facebooku. Koga zanima njen profil neka mi se javi privatnom porukom.
PosaljiPosalji i meni staru drolju
Cura je bila predivna, nažalost ja nikada nisam dobio ništa više od masaže, happy end i to je to koliko se sjećam. Možda oralac ali se ne sjećam više dobro. Jedino što sam je mogao dirati kako i gdje sam želio. Tu nije bilo nikakvih problema. Ono što ja znam zadnje je da je otišla prije par godina raditi sezonu na more, na masaže u poznati lanac hotela i tu joj se gubi svaki trag. Šteta... Neka joj je sa srećom.Poz ekipa
Zna netko mozda gdje cura kaj je radila u zgradi preko auto kluba siget,cura je bila top slatka,ljepe sise ako se dobro sjecam imala je madez iznad usnice..hvala
Može i meni, molim lijepo ..pls posalji privatnu poruku ne mogu ja tebi poslati
Kaj, doslovno joj velis dal je za sex ili dal nudi kaj vise ili kako? Gol si na masazi?Kad zoveš salon ne pričaš o sexu!
Rezerviraj termin i usred masaže joj ponudiš i to je to!!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|