GirlFriend Experience - (samo kod Vas)
Prelijepa plavuša 30 god., samo za gospodu koja cijene kvalitetno druženje. Isključivo kod Vas u prostoru ili hotelu,…
Ima li netko info?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazivi profila na PO su ti Ivana1212, Izabela1234, Tihana1313, predstavlja se kao thai maserka i mislim da je sa pimpom u prostoru. Cesto ima oglas sad. Mislim da na nju misle. Ova iz Splita je isto dzanerica, ali je rjedje na PO, ja sam davno bio kod nje.Malo čitam o toj kaj se drogira i sav se pogubio. Ovaj misli na ovu, onaj na onu, treći na neku treću itd. Pa neko tko zna koji ta ima oglas nek zalijepi.
Jesu bar njene slike? Jel dobro pusi?TO je ta sto sr drogira.Znam za to i ja i pola Splita.Odma cim nestane love ga drogu se dode tu jebat i tako stalno Zagreb-Split.Uglavnom izbjegavati![]()
Ispuni si želju
Ispuni si želju i dođi do mene, stvarnih 22 godina i stvarno moje slike, ako sam nedostupna moze i whatsappwww.oglasnik.hr
Ponesi bilog malo sa sobom pa će bolje pušitJesu bar njene slike? Jel dobro pusi?
Da,imaš pravo. Ima menadžera u stanu ali nisam koristio njene usluge iz razloga što sam zapravo mislio da je pijana a najvjerojatnije je bila našmrkana...nije mi to privlačno.Nazivi profila na PO su ti Ivana1212, Izabela1234, Tihana1313, predstavlja se kao thai maserka i mislim da je sa pimpom u prostoru. Cesto ima oglas sad. Mislim da na nju misle. Ova iz Splita je isto dzanerica, ali je rjedje na PO, ja sam davno bio kod nje.
Nije bila nasmrkana nego nadrogirana mala je na heroinu sva je ispikana od igle po rukamaDa,imaš pravo. Ima menadžera u stanu ali nisam koristio njene usluge iz razloga što sam zapravo mislio da je pijana a najvjerojatnije je bila našmrkana...nije mi to privlačno.
Neee, nije nova....to je stara trenerica Lucija!
Je k.... Novo ...staro mjenja slike stalno ,ove Hrvatske ku.... stvarno su za kur......užas!!!!
Stara baba Lucija nekada 60godina cca ....
Reci nešto o njoj...njene fotke ili?Je k.... Novo ...staro mjenja slike stalno ,ove Hrvatske ku.... stvarno su za kur......užas!!!!
Baba ko baba nekada bila dobra dobro pušila i je.... davno bio sa njomReci nešto o njoj...njene fotke ili?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-plavusa-oglas-5233495 pitao sam za ovaj oglas..atraktivna plavuša lena 25 god..bio si s njom?Baba ko baba nekada bila dobra dobro pušila i je.... davno bio sa njom
Lucija ti ima 55 g. i definitivno je na zalasku karijere...u posljednjih nekoliko godina se dosta postarala ali je zato dobila u sisama dok joj je kanta postojano dobra oduvijek.Reci nešto o njoj...njene fotke ili?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-plavusa-oglas-5233495 pitao sam za ovaj oglas..atraktivna plavuša lena 25 god..bio si s njomLucija ti ima 55 g. i definitivno je na zalasku karijere...u posljednjih nekoliko godina se dosta postarala ali je zato dobila u sisama dok joj je kanta postojano dobra oduvijek.
Zadnje sam bio kod nje prije godinu dana tak da jedino ako spusti cijenu mogao bi ju počastiti zguza.![]()
Ne odgovorio i to...stalno mjenja fotografijehttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-plavusa-oglas-5233495 pitao sam za ovaj oglas..atraktivna plavuša lena 25 god..bio si s njom?
Dobra je na fotkama ako su njezine..zato sam i pitao..ako je netko bio s ovom curom molim podijeliti iskustvoNe odgovorio i to...stalno mjenja fotografije
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|