Šta kad je uplatnica ili bon onda je prevara?Ništa od toga,traži uplatnicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta kad je uplatnica ili bon onda je prevara?Ništa od toga,traži uplatnicu
Ma da,traži plaćanje unaprijed.Navlakusa.Procitaj si malo po forumuŠta kad je uplatnica ili bon onda je prevara?
Sve traži pola unaprijed a pola na ruke a ova sara Krapinske Toplice oče 200eura sat još jedino ne znam za teu čitam forum na svaku ima pohvalu ima 3 lošeMa da,traži plaćanje unaprijed.Navlakusa.Procitaj si malo po forumu
Ja sam ti napisal za teu,jučer sam joj poslao poruku,traži uplatnicu.Ma neki pristavac iz podruma,traži pare za kladaruSve traži pola unaprijed a pola na ruke a ova sara Krapinske Toplice oče 200eura sat još jedino ne znam za teu čitam forum na svaku ima pohvalu ima 3 loše
Ma meni je poslala cijenik i kao uplata pola na kod pola na ruke znači sve ovo 3 šta sam stavio kurčinaJa sam ti napisal za teu,jučer sam joj poslao poruku,traži uplatnicu.Ma neki pristavac iz podruma,traži pare za kladaru
Ima ko onda link kakav di je sigurnuStari cim je bon il uplata jebi mu mater i blokada.
jel se drogira nakraju ta iz borovja?Daj molim te pošalji mi link za tu curu što se jebe za gram koje,da ne bi slučajno naletio na nju,uf!hvala ti!
Ako mislis na onu mrsavu plavusu iz Splita da.Nema tog sta ta nije uzelajel se drogira nakraju ta iz borovja?
Aleks mi izgleda jako zgodna šteta šta je nema više slika1. Viky
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/zgodna-crnka-oglas-5231754
2. Dea siget
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/opustajuca-i-sportska-masaza-oglas-1253467
3. Aleks
Djevojka za druženje . . .
Družila bih se sa situiranim gospodinom. Moj prostor. Slika je moja.www.oglasnik.hr
Evo ti 3 pa vidi
Ja sam ti dao linkove zenskih s kojima je meni bilo dobro, druge mi se nije dalo trazit. Al probaj malo proletit kroz thread “Zagreb iskustva i recenzije” pa vidi sta ti najvise pase
mislim na ovu: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaze-oglas-5198410Ako mislis na onu mrsavu plavusu iz Splita da.Nema tog sta ta nije uzela
Jel zgodna u faci?TO je ta sto sr drogira.Znam za to i ja i pola Splita.Odma cim nestane love ga drogu se dode tu jebat i tako stalno Zagreb-Split.Uglavnom izbjegavatiIspuni si želju
Ispuni si želju i dođi do mene, stvarnih 22 godina i stvarno moje slike, ako sam nedostupna moze i whatsappwww.oglasnik.hr
Hvala, izbjegavam ove kaj se drogiraju.TO je ta sto sr drogira.Znam za to i ja i pola Splita.Odma cim nestane love ga drogu se dode tu jebat i tako stalno Zagreb-Split.Uglavnom izbjegavatiIspuni si želju
Ispuni si želju i dođi do mene, stvarnih 22 godina i stvarno moje slike, ako sam nedostupna moze i whatsappwww.oglasnik.hr
Odvratna užas na što liči!!!Jel zgodna u faci?
A koja se nadrogira od kurviHvala, izbjegavam ove kaj se drogiraju.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|