Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, jer radis neki normalan posao u usporedbi s njenim poslom. Da si neka mlada zenska i kurvas se, i dode ti neki znojni deda, ja bi recimo u takvom slucaju završio na hitnoj zbog trovanja alkoholom. I sad tu dolazi ono pa ona je sama izabrala kurvanje kao nacin zarade, sto stoji, ali kakva ti osoba moras biti u glavi da netko ko ti je fizicki odvratan svrsava u usta? Ne ocekuj od njih previseTrpimo i mi sve (bar vecina) na poslu pa ne pijemo za vrijeme radnog vremena, zar ne? Ne tjera nas nitko radit, ali ako radimo, onda bi bilo očekivano da to odradimo kako i priliči.
Slažem se sa tobom…Da, jer radis neki normalan posao u usporedbi s njenim poslom. Da si neka mlada zenska i kurvas se, i dode ti neki znojni deda, ja bi recimo u takvom slucaju završio na hitnoj zbog trovanja alkoholom. I sad tu dolazi ono pa ona je sama izabrala kurvanje kao nacin zarade, sto stoji, ali kakva ti osoba moras biti u glavi da netko ko ti je fizicki odvratan svrsava u usta? Ne ocekuj od njih previse
A jbg, mozes se uvijek okrenut ak ti smeta sto je pijana. Ti si koliko sam skuzio ostao da ju probas, isto tako ce i sljedećih sto njih ostat da probaju, a ona zbraja pare i boli ju sto je pijana kad i tak zaraduje.Slažem se sa tobom…
Vjerujem da su njima 99% musterija odvratne…
Ima i druga strana te price…
Postoje i drugi poslovi…
Kao npr.rad u trgovini…
Kao čistačica…
Kao tajnica…
Da sad ne nabrajam puno…
Ima jako puno normalnih poslova…
U čemu je onda kvaka:
Pa u tome da je ovo lagana i odlična zarada…
Koja iznosi primanje u visini dobre direktorske plaće
Mislim…svako od nas bira kakvu uslugu zeli…
Previse je to novaca za takvu uslugu i da te na kraju za tu lovu dočeka alkoholizirana osoba…
A uostalom,pa ne mora ona bas svakoga primiti…mogu se mušterije i filtrirati,odabrati koje ti odgovaraju…
Samo,predobra je lova…da bi birala![]()
Jesam,ostao sam iz razloga kojeg sam naveo par str.prije…A jbg, mozes se uvijek okrenut ak ti smeta sto je pijana. Ti si koliko sam skuzio ostao da ju probas, isto tako ce i sljedećih sto njih ostat da probaju, a ona zbraja pare i boli ju sto je pijana kad i tak zaraduje.
Njen izbor...nitko joj nije uperio pištolj u glavu i natjerao je...nesretnim spletom okolnosti se počele kurvati...išla je linijom manjeg otpora i lakšom, bržom i većom zaradom.Da, jer radis neki normalan posao u usporedbi s njenim poslom. Da si neka mlada zenska i kurvas se, i dode ti neki znojni deda, ja bi recimo u takvom slucaju završio na hitnoj zbog trovanja alkoholom. I sad tu dolazi ono pa ona je sama izabrala kurvanje kao nacin zarade, sto stoji, ali kakva ti osoba moras biti u glavi da netko ko ti je fizicki odvratan svrsava u usta? Ne ocekuj od njih previse
Meni ne odgovara jer si napisao ko i ostali da te rijesi ko na traci, pa zato necu ni ic. Bar mozes biti siguran da je isprala usta alkoholom prije neg te primilaJesam,ostao sam iz razloga kojeg sam naveo par str.prije…
Po meni,cura ne izgleda loše…
Pročitao sam na forumu da je jedna od osoba koju bi trebalo probati…
Ok,bio je moj izbor…
Ali,svakako to iskustvo ne bi ponovio…
Imam dosta iskustva i znam kakva usluga treba biti za određeni iznos…
Ali ok,nekome možda ona odgovara…
Nismo svi isti…
Ma sta ce im mirovinski fond, budu ko maricaNjen izbor...nitko joj nije uperio pištolj u glavu i natjerao je...nesretnim spletom okolnosti se počele kurvati...išla je linijom manjeg otpora i lakšom, bržom i većom zaradom.
Da su barem imalo pametne i otvore paušalne obrte i kao djelatnost osobne usluge (kao frizer, maser...itd)...da si mogu doprinose plaćati i imati makar nekakvu penziju...ovako kada ostare, neće biti prihoda..
Ovo se odnosi na ove zgodnije i kvalitetnije...znate da će vam kvaliteta i izgled s vremenom ići silaznom putanjom...treba misliti na zlatnu dob...tko će htjeti brinuti o tebi...ja da sam na njihovom mjestu paušalni obrt i uplaćuj doprinose i 3.mirovinski stjp, jer ne zarade malo...brutto plaću jednog direktora...tako da samo intelekt fali...neki dan sam s nekim pisao pa kao moraju ići kod ginekologa, na kraju sam uvjeren da ih 20% ima zdravstveno...Ma sta ce im mirovinski fond, budu ko marica
Zdravstveno imas ako si prijavljen kao nezaposlen na burzi. Eh sad, da li ih drze na burzi kroz sve te godine, to je druga stvar.Ovo se odnosi na ove zgodnije i kvalitetnije...znate da će vam kvaliteta i izgled s vremenom ići silaznom putanjom...treba misliti na zlatnu dob...tko će htjeti brinuti o tebi...ja da sam na njihovom mjestu paušalni obrt i uplaćuj doprinose i 3.mirovinski stjp, jer ne zarade malo...brutto plaću jednog direktora...tako da samo intelekt fali...neki dan sam s nekim pisao pa kao moraju ići kod ginekologa, na kraju sam uvjeren da ih 20% ima zdravstveno...
Znam to...nema šanse da su sve na burzi...katastrofa...Zdravstveno imas ako si prijavljen kao nezaposlen na burzi. Eh sad, da li ih drze na burzi kroz sve te godine, to je druga stvar.
Evo vidiš…Meni ne odgovara jer si napisao ko i ostali da te rijesi ko na traci, pa zato necu ni ic. Bar mozes biti siguran da je isprala usta alkoholom prije neg te primila![]()
Mislis da stave Viky na meni pod desert...Za razmjenu iskustava,samo pazi da ne pokleknes kad se nađeš u Trnjanki na fešti…![]()
Meni isto nije jasno,ja bio prije mjesec dana,nije pijana uopče bila,pila sok,ugodna uredna mirišljava,izmasirala ona mene i ja nju,akcija poslje,popričali i otišo zadovoljan.Ja kad sam bio bila je tamo blizu Tvrtkove ulice, prostor oke. Nije bila pijana, bar ne vidno i ugodno je pricala. Spominjala i trening u teretani i decka. To je bilo prije malo vise od godinu dana, nije valjda tolko propala..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|