Vrckava? Kaj je to sad novi naziv za debela prasica?Neki info?![]()
🍓Vatrena dama novoooo Pula 🍓
VATRENA PLAVUŠA OPET U AKCIJI KAD TI KAŽEM NEČEŠ POŽALITI. 42 g GRUDI 7 KRATKO U GRADU MOJE FOTKE 100% I DISKRECIJA…www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrckava? Kaj je to sad novi naziv za debela prasica?Neki info?![]()
🍓Vatrena dama novoooo Pula 🍓
VATRENA PLAVUŠA OPET U AKCIJI KAD TI KAŽEM NEČEŠ POŽALITI. 42 g GRUDI 7 KRATKO U GRADU MOJE FOTKE 100% I DISKRECIJA…www.oglasnik.hr
Bio 3 puta s njom, nijednom s kondomom nije pusila![]()
Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Već je dosta o njoj napisano i mogu potvrditi sve pozitivne recenzije.
Prostor je na Trešnjevci, kod Nove ceste, dogovorje jednostavan.
Cura je skroz OK izgledom, silikonske sise, lijepe, faca simpatična, prostor čist.
Pušenje je meni jako dobro! 8/10! Doduše, pušenje s kurtonom, ali je sva predana kurcu.
Nakon pušenja, sjeda na kurac i vrhunski jaši.
Sve u svemu - solidno.
400 kuna
Zbaci slike nisu autentičneBio danas
Fotografije nisu njene, niza je od 170 i malo je deblja ali nekako simpaticna. Pola 400 , 1 sat 600 kn,simpaticna cura, pocinje sa pusenjem bez, pusi bez ali ja sam trazio gumicu kao i uvijek, malo se cudila ali pristal.![]()
Ćao ! ! !
Družila bih se u tvom ili mom prostoru uz diskreciju. Brineta 26. Slike autentične.www.oglasnik.hr
Od sexa samo dogy, i to se trudi, mazi picku i stvarno imas osjecaj da uziva, vjerojatno dobro glumi.
Nakon dogya krenula opet na pusenje i trudi se. S obzirom na gumicu potrajalo je dok sam svrsio i stvarno se trudila,pitao sam za cowgirli misionarski ali neda pa sam si mislio neka popusi i to je to na kraju sam joj testoko nabijao i svrsio.
Ugodno opustajuce iako nije moj tip.
Ne bi ponovio ali ugodno iskustvo. Nema pozurivanja, barem ne stvara osjecaj pritiska
Mislim da ova ručka mješalice u tuš kabini , na slici, nije iz našeg regiona....Zbaci slike nisu autentične
Dobro zborisMislim da ova ručka mješalice u tuš kabini , na slici, nije iz našeg regiona....
Fantasticna moc zapazanja, ja vjerujem da nijedan keramicar ne bi ovako fugirao plocice.Mislim da ova ručka mješalice u tuš kabini , na slici, nije iz našeg regiona....
To je narkomanka koja ima pimpa, izbjegavat.![]()
Vatrena plavaa slatkica
Dodi da se opustimo i zabavimo uz ugodno druženje. Prekrasna maserka tai pruža vruće masaže! 170/55 kg. Grudi broj 3.…www.oglasnik.hr
Jel stvarno nova, ili samo promijenila oglas?
Netko bio?
Koliko sam čuo, jako staro i loše....
Ciganka,mršava i ružna,u nekoj šupi živi,okrenuo se kad sam je vidio.Ima li netko kakvu recenziju jer ja nisam uspio naći ništa?
Znači nisu njene slike?Ciganka,mršava i ružna,u nekoj šupi živi,okrenuo se kad sam je vidio.
mislim da je to prof. Lucija, imaš o njoj dosta na forumu. I da, kod nje ima svega![]()
Započni dan relaksirajući se ! ! !
Započni dan relaksirajući se ! ! ! Molim bez SMS-awww.oglasnik.hr
Jel bio ko??
To neka masaža ili ima svega??
Je, to je luckamislim da je to prof. Lucija, imaš o njoj dosta na forumu. I da, kod nje ima svega
Prije 10 god. imala 38. Isplatilo bi se otić i pitat kako u 10 god. ostarit samo jednu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|