Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vikendom ti malo njih radi, tako da budi sretan ako ista umocisPozdrav,
U Zgu sam za vikend. Treba mi neka dama po preporuci. Neko pomoc?
Hvala
Petak veče većvikendom ti malo njih radi, tako da budi sretan ako ista umocis
To je možda Zoki presidentDečki. ..ostavljaju se tisuće eura na istraživanju tržišta i sad dolazi buraz koji bi popis od 10 najbolji pičaka, da se ne mora zajebavat. Pa nejde to bas tak.
Cijene su ti od 400 za pola sata pa na više.... jeftinije daju samo kamenjarke, narkomanke i bakutaneri.Pozz,
Dosao bi jedan vikend iz Banja Luke za Zagreb, jel imate nesto da preporucite?
I kako se krecu cijene?
Moj mali doprinos.
![]()
Olj@
Atraktivna plavuša 50g, prijatnog i simpatičnog izgleda. Poziva te na ugodno druženje. Slike su moje 100%www.oglasnik.hr
Dobro poznata Olja, pola sata 400 monopoly novaca, za sat mislim da je 800, nisam pitao, al mislim da je
Dogovor korektan i lagan, ne zavlaci.
Izgled za moj ukus 10/10 ekstremno jebozovna i zgodna, volim starije
Pusenje bez, ostalo kabanica
Nudi tusiranje, ako niste u zurbi kao ja bio otusirajte se tamo, mozete neke stvari "otkljucat" tako receno
Zakljucak: za svaku preporuku, definitivno se vracam
Moj mali doprinos.
![]()
Olj@
Atraktivna plavuša 50g, prijatnog i simpatičnog izgleda. Poziva te na ugodno druženje. Slike su moje 100%www.oglasnik.hr
Dobro poznata Olja, pola sata 400 monopoly novaca, za sat mislim da je 800, nisam pitao, al mislim da je
Dogovor korektan i lagan, ne zavlaci.
Izgled za moj ukus 10/10 ekstremno jebozovna i zgodna, volim starije
Pusenje bez, ostalo kabanica
Nudi tusiranje, ako niste u zurbi kao ja bio otusirajte se tamo, mozete neke stvari "otkljucat" tako receno
Zakljucak: za svaku preporuku, definitivno se vracam
Buduci da je pitalo par ljudi u privatne poruke, neka stoji javno, diranje dolje itd. Iako sam dosao otusiran, ko sam ja da mi vjeruje na rijec, bio sam u zurbi, dosel smrcit na brzinu i bris. Analno mislim da ne radi kolko sam vidio po forumu, nisam pitaoKaj se to može otključat? anal?
Stari moj, pišeš a niš ne napišeš-jel se misli na rimjob(lizanje pupka)Buduci da je pitalo par ljudi u privatne poruke, neka stoji javno, diranje dolje itd. Iako sam dosao otusiran, ko sam ja da mi vjeruje na rijec, bio sam u zurbi, dosel smrcit na brzinu i bris. Analno mislim da ne radi kolko sam vidio po forumu, nisam pitao
Stari moj, pišeš a niš ne napišeš-jel se misli na rimjob(lizanje pupka)
Ne kužim,kaj ako se otusiras kod nje…onda ti dozvoli da ju diraš…ili ona tebe diraBuduci da je pitalo par ljudi u privatne poruke, neka stoji javno, diranje dolje itd. Iako sam dosao otusiran, ko sam ja da mi vjeruje na rijec, bio sam u zurbi, dosel smrcit na brzinu i bris. Analno mislim da ne radi kolko sam vidio po forumu, nisam pitao
Diranje picke da bude jasno svimaNe kužim,kaj ako se otusiras kod nje…onda ti dozvoli da ju diraš…ili ona tebe dira![]()
Frende,nedorečen si…Ja ne razumijem kakvih jebenih drkarosa i bolesnika ima, boli me kurac sta radi a sta ne radi, daje picke i to je meni dosta, jer me ne zanimaju takve sheme i budalastine (citaj fetisi), nismo svi isti i ne zanima nas sve iste stvari, ako vas zanima sta radi i ak je hocete ispitivat, javite joj se, bukirajte termin pa ce te sve saznat, ima tu nekolicina ljudi koji su oke s recenzijama i koji stvarno pomognu oko izabira gdje ic, gdje ne, ali 90% samo drkarosi koji nemaju za cungalungu pa pitaju gluposti okolo.
Tako,jasno napisi…ako se ne istusiras kod nje,samo da udarati…bez diranja…Diranje picke da bude jasno svima
Pozdrav
Jel bio tko https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/atraktivna-crnka-oglas-4967961To ti je Ruža iz ljubav je na selu daje samo masažicu koja je užasna i oral koji je ist bezveze 300.
Bio davno kod nje to su njene slike nudi oral i klasiku a kolačiča se ne sječam ali mislim da je 400 pola sataNeki info?![]()
🍓Vatrena dama novoooo Pula 🍓
VATRENA PLAVUŠA OPET U AKCIJI KAD TI KAŽEM NEČEŠ POŽALITI. 42 g GRUDI 7 KRATKO U GRADU MOJE FOTKE 100% I DISKRECIJA…www.oglasnik.hr
A jel pantera aktivna ili? nisam dugo vidio oglasSex i masaza su 500, a samo sex 400
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|