Tardigrade
Active member
A jel pantera aktivna ili? nisam dugo vidio oglasSex i masaza su 500, a samo sex 400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel pantera aktivna ili? nisam dugo vidio oglasSex i masaza su 500, a samo sex 400
Bio ja, trazi 600kn za masazu sa oralom. Nije nesto zgodna... okrenuo se i otisao. Sex kaze nema al da i ima ne bi ostaoCrnka iz oglasa "cleopatraaa",naguzena na prvoj slici,jel bio tko mozda?
Napokon nekaj o njoj. Stalno stavlja oglase, a slike su odlicne, ako je to ona. Reko idem otic, ali ustedio si mi vrijeme. 600 kn za to je pljacka. Hvala frende!Bio ja, trazi 600kn za masazu sa oralom. Nije nesto zgodna... okrenuo se i otisao. Sex kaze nema al da i ima ne bi ostao
A jel pantera aktivna ili? nisam dugo vidio oglas
Koliko se sjećam ekipa je napisala 55+ i malo deblja. Odi pa nam javi kak je bilo...Neki info?🍓Vatrena dama novoooo Pula 🍓
VATRENA PLAVUŠA OPET U AKCIJI KAD TI KAŽEM NEČEŠ POŽALITI. 42 g GRUDI 7 KRATKO U GRADU MOJE FOTKE 100% I DISKRECIJA…www.oglasnik.hr
A masaža ništ??Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Već je dosta o njoj napisano i mogu potvrditi sve pozitivne recenzije.
Prostor je na Trešnjevci, kod Nove ceste, dogovorje jednostavan.
Cura je skroz OK izgledom, silikonske sise, lijepe, faca simpatična, prostor čist.
Pušenje je meni jako dobro! 8/10! Doduše, pušenje s kurtonom, ali je sva predana kurcu.
Nakon pušenja, sjeda na kurac i vrhunski jaši.
Sve u svemu - solidno.
400 kuna
Inače puši bez i svršavanje u usta je uključeno u cijenuMasaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Već je dosta o njoj napisano i mogu potvrditi sve pozitivne recenzije.
Prostor je na Trešnjevci, kod Nove ceste, dogovorje jednostavan.
Cura je skroz OK izgledom, silikonske sise, lijepe, faca simpatična, prostor čist.
Pušenje je meni jako dobro! 8/10! Doduše, pušenje s kurtonom, ali je sva predana kurcu.
Nakon pušenja, sjeda na kurac i vrhunski jaši.
Sve u svemu - solidno.
400 kuna
Neka koristi njezine slikeSexy plavušica
Dođi da se opustimo i zabavimo uz ugodno druženje. Pružam usluge tai masaže jel sam TOOP.! 170/55 kg. Grudi broj 5. 27…www.oglasnik.hr
Jeli ovo neko koristi Leonine slike?
ili je ona stvarno promjenila broj i oglas? Sto sumnjam
Prevara. Uzmu tvoj broj onda ti salju ponude za tablete za potencijuPozdrav, da li je netko bio.
Dama izgleda divno, kakva su vasa iskustva?
Seksi studentica
Mlada studentica nudi ugodna druženja u svom prostoru u Zagrebu ili u vašem prostoru. Moguća i putovanja.www.oglasnik.hr
Moje slike, moj prostor
Crnka 175/65/4/41 za ozbiljnog i diskretnog🙂 Osiguran parking. Na sms ne odgovaram.www.oglasnik.hr
Bok ekipa. Jel ima neko iskustva s ovom damom? Ne pratim previse al nisam vidio ovaj oglas do sada pa ako ima neko neki info ili jos bolje ako ima neka recenzija da znate.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|