Hehe.. Vidim čeljust samoAko malo bolje pogledas slike, vidi joj se njuška
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe.. Vidim čeljust samoAko malo bolje pogledas slike, vidi joj se njuška
Izgleda ko majmun.. Po meniDovoljno da skuzis jel ti zgodna ili ne
DaJel ovo njezna i mazna ili je to neka druga? Slike su slične i opis oglasa je gotovo identičan, ali je drugi broj.
Moze netko potvrditi?
Djevojka za druženje
Djevojka za druženje 30god. Družila bih se sa situiranim gospodinom u mom prostoru. Slike moje.www.oglasnik.hr
Zahvaljujem. Nadam se da cu ju danas uspjeti uloviti.
Elena je jedna od najzgodnijih na PO....jedino joj je pristup upitan. Oni kojima kurve služe za brzo pražnjenje, idealna. Oni koji traže više, neka traže negdje drugdje.Hehe.. Vidim čeljust samo
Jako puno pisano o njoj. Navuci gumicu i uzivaj jako je dobra u svemuJel bio tko?cijena i kakva je?
Priča se da je zgodna ali je stalno nadrkana, zato je i pogubila klijenteJa se danas čuo s njom. Bila je nadrkana pa sam odustao.
Možda samo treba pogoditi dn kad je dobre volje. Prije 3 mjeseca sam je zvao samo za pušenje jer sam bio pod stresom. Nazovem ja nju i pitam ima li samo oral. Kaže da ima. Pitam koliko. Kaže ona meni koliko je pola od 500? Ja iz zajebancije kažem 150. Kaže ona 150. Komedija. Mislim da je bila ušlagirana. Onda mi je ispalo neko sranje na poslu pa nisam mogao otići.Priča se da je zgodna ali je stalno nadrkana, zato je i pogubila klijente
Nisam bio, samo sam nazvao. Veli opuštajuća masaža 300-400kn, ostali dogovor na licu mjesta, a to mi baš ide na živce. Lokacija KnežijaCrnka iz oglasa "cleopatraaa",naguzena na prvoj slici,jel bio tko mozda?
Nudim:Dođi i pronađi svoju najveću tajnu.
Nudim: Masaže sa happy endom, Cam2cam, Hot Chat, Hot videozapisi i slike, Za sve ostale informacije javite mi se na…www.oglasnik.hr
Je li ovo nešto novo? Nema ništa na tražilici
Negdje sam pročitao da to nisu njezine slike, u stvarnosti je drukčijaNisam bio, samo sam nazvao. Veli opuštajuća masaža 300-400kn, ostali dogovor na licu mjesta, a to mi baš ide na živce. Lokacija Knežija
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|