Započni dan relaksirajući se ! ! !
Započni dan relaksirajući se ! ! ! Molim bez SMS-a
www.oglasnik.hr
Jel bio ko??
To neka masaža ili ima svega??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je to prof. Lucija, imaš o njoj dosta na forumu. I da, kod nje ima svegaZapočni dan relaksirajući se ! ! !
Započni dan relaksirajući se ! ! ! Molim bez SMS-awww.oglasnik.hr
Jel bio ko??
To neka masaža ili ima svega??
Je, to je luckamislim da je to prof. Lucija, imaš o njoj dosta na forumu. I da, kod nje ima svega
Prije 10 god. imala 38. Isplatilo bi se otić i pitat kako u 10 god. ostarit samo jednu.
Jesu,al ja je nebi da sam pijan i da nikad nisam jebo.Znači nisu njene slike?
Ja sam bio prije 2 god kod nje,je starija zenska ako se dobro sjecam al dobro je pušila tad,i anal daj za 500 cini mi se tad bilo,plus imala je usku picu tadPrije 10 god. imala 38. Isplatilo bi se otić i pitat kako u 10 god. ostarit samo jednu.
A čega to svega ima,nabrojimislim da je to prof. Lucija, imaš o njoj dosta na forumu. I da, kod nje ima svega
Janjetine,pive,kolača…A čega to svega ima,nabroji
Jebeš žene gdje ne možeš nategnutiima li kakvih iskustava sa:
Top Maserka👌
Djevojka sa slike, duge smeđe kose, zavodljivog tijela, pruža Relax masaže galantnoj gospodi u ugodnom i KLIMATIZIRANOM…www.oglasnik.hr
Anja (23) - Jako kratko ovdije! Iskoristi priliku
Ugodno se opustite sa mojom relax i body to body masažom cijelog tijela kraljica zadovoljstva 😘 Samo kratko sam tu!…www.oglasnik.hr
hvala
Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Već je dosta o njoj napisano i mogu potvrditi sve pozitivne recenzije.
Prostor je na Trešnjevci, kod Nove ceste, dogovorje jednostavan.
Cura je skroz OK izgledom, silikonske sise, lijepe, faca simpatična, prostor čist.
Pušenje je meni jako dobro! 8/10! Doduše, pušenje s kurtonom, ali je sva predana kurcu.
Nakon pušenja, sjeda na kurac i vrhunski jaši.
Sve u svemu - solidno.
Akcija znaci solidna,jel gleda na sat 30min iliMasaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Cura je skroz OK izgledom, silikonske sise, lijepe, faca simpatična, prostor čist.
Pušenje je meni jako dobro! 8/10! Doduše, pušenje s kurtonom, ali je sva predana kurcu.
Sve u svemu - solidno.
400 kuna
Dobiveno ulozenoMasaža
Sve u svemu - solidno.
400 kuna
Moze kontakt od teBio kod nje danas . Normalno starija malo . Dao bi joj 45+ iako msm da piše u oglasu 39 Jedino me zasmetalo sto nije majici skinula. Bila je obrijana, pusi bez onda stavi kondom i ode u doggy i poslje ak vidi da neide ides na nju i poslje svrsavanje u usta i tjt. 400 kn pol h 600 h . Strpljiva je mene nije požurivila. Nije ko neke ajde brže jos nisi gotov . Jedna od normalnijih . Jedino et to sto nije majicu skinula me malo zasmetalo mozda i bi da sam pito. Nije ko neke kod kojih sam znao bit pa nisam ni ušao kako spada
istina, došao na vrata i skoro umro od straha kako izgleda, užasOvo je užas...pogledao sam fotku na viberu, za taj broj...pa šta je to....transvestit?!
Watsup nema...samo viber.....ma užas...
Ako netko zna kako, neka stavi tu sliku...da se netko ne zajebe, pa ide zvati...
bio kod nje x puta, prilično se zbližili tako da već imali i seks bez kondoma pa popušio klmidiju pa posijao i doma i imao veliko sranje, izbjegavatiBio danas
Fotografije nisu njene, niza je od 170 i malo je deblja ali nekako simpaticna. Pola 400 , 1 sat 600 kn,simpaticna cura, pocinje sa pusenjem bez, pusi bez ali ja sam trazio gumicu kao i uvijek, malo se cudila ali pristal.Ćao ! ! !
Družila bih se u tvom ili mom prostoru uz diskreciju. Brineta 26. Slike autentične.www.oglasnik.hr
Od sexa samo dogy, i to se trudi, mazi picku i stvarno imas osjecaj da uziva, vjerojatno dobro glumi.
Nakon dogya krenula opet na pusenje i trudi se. S obzirom na gumicu potrajalo je dok sam svrsio i stvarno se trudila,pitao sam za cowgirli misionarski ali neda pa sam si mislio neka popusi i to je to na kraju sam joj testoko nabijao i svrsio.
Ugodno opustajuce iako nije moj tip.
Ne bi ponovio ali ugodno iskustvo. Nema pozurivanja, barem ne stvara osjecaj pritiska
Ako je tako,vjerovatno si sad sa tom objavom spasio nekoga boleštine…bio kod nje x puta, prilično se zbližili tako da već imali i seks bez kondoma pa popušio klmidiju pa posijao i doma i imao veliko sranje, izbjegavati
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/slatka-tajna-oglas-4816060 ova cura je jako dobra, samo nemoj biti grub i nasilan pa sve moš, osim anala, bar je tako kod mene bilo, možda ti i to dobiješPozz,
Dosao bi jedan vikend iz Banja Luke za Zagreb, jel imate nesto da preporucite?
I kako se krecu cijene?
elena je sva dobraKakva je u faci? Ne valja ti link
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|