ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je nešto novo?
Jel bio itko?

Jel bio tko, kaže da je u hotelu Admiral
jućer bio kod nje u hotelu antunović
zovem ju na mob kažem da bi došao za pola sata ok dodjem pred hotel zovem 3 puta ne javlja se
krenem već u auto da idem stiže poruka jesam tu
aj pošto sam već došao idem do nje kaže koj kat izlazim iz lifta neki tip izlazi iz sobe i ide u lift
zove me jesam na katu i daje mi broj sobe
soba je ta iz koje je ovaj tip izašao jbg...
uđem vidim je dosta tetovaža ima i debela je dosta...uopće nije moj tip kaže mi da je u žurbi i da probam što brže svršiti jer žuri nekud i traži me 500kn ako mi to ok...jbg sad napaljen aj kad sam tu ostat ću malo se ljubili poćela mi pušit stavlja kondom pita kako ćemo ona gore jaše po meni i ono stalno hoćeš skoro svršit to mi totalno offf
aj dodjem ja pred kraj skidam kondom i istresem joj u usta po licu ona se malo obriše i oblaći tražim je nešš za obrisati nema niti papira maramica ništa
u kupaoni kaos razbacani mokri rućnici po podu nijedan ćist uzmem 1 i obrišem ga malo poćinjem se oblaćiti ona kao da joj žao šta smo tako kratko ali stvarno žuri veli da će mi 2 puta nadoknaditi to i da možemo i bez kondoma pošto vidi da sam ćist...
reko nećemo se mi više vidjeti...totalno bzvz uloženih 500kn bolje da sam ga izdrkao doma

Zna netko?

Poznaje li netko doticnu? Ne mogu naci nista po trazilici.

Bok ljudi! Što je s ovom gospodičnom ovdje? Ako su njene fotke, mala je bomba!

Samo da se osvrnem.
Nasao sam info na forumu (hvala kolega koji je predlozio trazilicu) i onda sam ju nazvao. Javila se odmah, ali covjece, prema glasu, ako ona ima 26 onda ja imam 6. Mozda i ima ali nisam htio riskirati pa nisam nista dogovorio.

Ima koja dama , cura da je bila na erotskoj masazi kod decka sa smokve?
Eromasagge ?
Ako ima voljela bi recenziju kako bi se ohrabrila ako je lik dobar.......

Ima koja dama , cura da je bila na erotskoj masazi kod decka sa smokve?
Eromasagge ?
Ako ima voljela bi recenziju kako bi se ohrabrila ako je lik dobar.......
Dobar je lik,
Ja i još jedan bracni par smo bili kod njega,
Karali smo tu zenu nas trojica.
Sad koliko ti pase kad znas da kara često.
Uglavnom lik je ok, uredan, kulturan.
Ako još kaj zanima pitaj u privat

Večer.
Dečki, imate li kakvu preporuku za masažu s HE ili druženje na potezu Dubrava-KBC Rebro-KBC Merkur. Do 40 g

Pozdrav,
posijetio pusacicu, prostor gajnice, prljava soba, razbacano, lice puno pudera.
Odmah kaze nema diranja lica, kose, nogu, sise moze ali samo malo.
Radi samo oral...bez veze...sto se mene tice nikad vise
Steta 300 krznenih.
Nakon svega se obrise se mokrim maramicama
Moze se doboti na dva broja
097 620 3438 ili 095 314 7339

S obzirom da Viky vise ne radi, sa Leonom i Marinom DS se tesko dogovoriti, Pantera mi je vec malo zastarjela i potrosena, dali ima ikakva top picka koja ulazi u njihove rangove ? Tinu Siget nisam nikada probao a mislim da ni ne necu jer sam cuo da se dosta zapustila, tako da ima nekih preporuka top picki u PO u rangovima navedenih cura ?
Ko kaze da se Tina zapustila i po cemu.
Ja kad sam bio, nedavno, uredna sasvim, stan uredan.
Jel ima nesto sto mi je promaklo, treba li pripazit na sto?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh