Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeli bi tko u zadnje vrijeme? Sad je pod nazivom Simonapusasica
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
može njezin kontaktSimonapusacica je malo u zg malo rijeka sad je u osjeku izglada da ce svima u hr popusit
istina izgled nije jača strana ali puši i liže pak korektno plus cura je pristojna i na mjestu za razliku od većine kod kojih sam bio koje su bahate i gledaju stalno u mobitel.Ja sam došao kod nje, vidio prostor i nju, sjeo 5 min i okret. Svatko tko joj je dopustio da odradi oral ili nedajbože sex ima želudac .
Izgled, prostor i higijena ispod nule. Da ne znam kako cucla ili liže ne bi joj dozvolio da mi ga dira. Uz to kad sam bio imala je cimera koji je ključao u dnevnoj sobi. Teška katastrofa za mene baristina izgled nije jača strana ali puši i liže pak korektno plus cura je pristojna i na mjestu za razliku od većine kod kojih sam bio koje su bahate i gledaju stalno u mobitel.
Gledaj, ako je prostor u kojem radi koma sto mislis kakva je ona sama, higijena i dalje.istina izgled nije jača strana ali puši i liže pak korektno plus cura je pristojna i na mjestu za razliku od većine kod kojih sam bio koje su bahate i gledaju stalno u mobitel.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|