Tonibaloni
Member
Bas sam zbog slika i htio napeta mi jeSarmantna ti nije na slikama
Ovo mi je tesko palo haha. Htio sam zbog sloka bas mi je napeta na slikamaNisam bio al znam da nije ona na slikama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas sam zbog slika i htio napeta mi jeSarmantna ti nije na slikama
Ovo mi je tesko palo haha. Htio sam zbog sloka bas mi je napeta na slikamaNisam bio al znam da nije ona na slikama
Jel je ona na slikama? Kaze kolega nije. I ako nike kako izgleda? Jel gabor ili prolaz?bio kod šarmantne dame dok je još bila u gajevoj u centru. sad je na remizi. puljska ulica ili tako nesto. udes u dvoriste i gledaju joj vrata od dvorista pa te moze i docekati u nekom sexy izdanju ili topless. ima vise od 50. mozes svrsiti u usta i vrijedat ju. krupnija nego na slikama, dobre sise medu koje mozes fino staviti. kaze nesto...nista ispod 300 kn jer radi od doma pa radi susjeda itd, ali to joj samo sacuva novca extra, prije je pusila za 200, ali sad se vj moze isto spustiti na 200, a mozda i sex, ako joj kazes da puno mlade i utegnutije rade za njenu cijenu!
Nije ona na slikama ni blizuJel je ona na slikama? Kaze kolega nije. I ako nike kako izgleda? Jel gabor ili prolaz?
To su slike od maje kranjčevićeve ili SiGBas sam zbog slika i htio napeta mi je
Ovo mi je tesko palo haha. Htio sam zbog sloka bas mi je napeta na slikama
Šta je toliko loše ili...?Nemoj ako nema baš ništa drugo na ponudi
nećeš je nit nać, oglas je fejk tj cura sa slike, valjda primjetite razliku instagram slike provučene kroz filter na svakoj američka vrata i prozori,utičnice .. svaki oglas se skuzi dal je fejk ili neNe pronalazim recenziju za ovu Saru. Je li netko bio, molim info?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sara-oglas-4740361
Cao Mocarte , pa gde si nestao ?Sarmantna ti nije na slikama
Nisam htio otkrivat sig al evo kolega iznad je to napravioCao Mocarte , pa gde si nestao ?
Kao što ti harry kaže, izbjegavaj ako ti baš nije sila...Hej, ima li tko iskustva s ovom curkom?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sitna-petra-oglas-4763521
Pogledajte prilog 3058
Pitao sam te , gde si nestao ?Nisam htio otkrivat sig al evo kolega iznad je to napravio
Aha oprosti zakljuco sam. Ma ovo sam novi profil otvorio, admina sam trazio da mi ugasi onaj. Trebo mi je odmor od venture i sombreraPitao sam te , gde si nestao ?
Gdje je profilna ?
Samo ti paliAha oprosti zakljuco sam. Ma ovo sam novi profil otvorio, admina sam trazio da mi ugasi onaj. Trebo mi je odmor od venture i sombrera
Nisam imao iskustva s njom u zadnje vrijeme, ali prije 5 godina nije bila neka sretna opcija.Šta je toliko loše ili...?
Hvala za opis ali kak dela posao i za koju lovu ? HvalaAko misliš sa sam neozbiljan , zanemari moju preporuku .
Nježna brineta , izuzetno krhkog tijela , nježne i glatke koze , punih prirodnih usana s kojima se ljubi i ljubi cijelo tijelo .
Grudi 2, jako lijepa , mala guza . Lijepo lice , visina 165 cm, duga kosa preko ledja ( skoro do guzice ).
Savjet za tebe : neki put moraš i vjerovat ljudima i ne možeš cijeli život živjeti u nevjerici
Ima kakvih novosti o Patriciji?Jel bio tko kod Patricije sa ljubavnog oglasnika? Meni se nije javila danas u par navrata.
Njeni oglasi
BODY TO BODY i FETISH💋 - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Patricija, moje su slike. Nudim body to body masaže u ugodnom i diskretnom prostoru. Nazovi na broj 091/932-8277 💋ljubavni-oglasnik.netBODY TO BODY i FETISH - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Moje su slike. 💯 Patricija, 20 godina. 👩 Moj prostor, klimatizirano i diskretno.🛋🤫 SEX ISKLJUČEN.❗ Nazljubavni-oglasnik.netBODY TO BODY i FETISH💋 - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Patricija, moje su slike. Nudim body to body masaže u ugodnom i diskretnom prostoru. Nazovi na broj 091/932-8277 💋ljubavni-oglasnik.net
Broj 0955644151
Da hvala, zvao sam kaze komplet 300 kn. Sutra ce primiti excalibu
Javi kako je biloDa hvala, zvao sam kaze komplet 300 kn. Sutra ce primiti excalibur.
Vj je ona ali prije 10-15 godinaSarmantna ti nije na slikama
Obješenije je neg na slikama, možeš otići, viditi i otići ak ti nije dobra. Ak bisi daleko id ZgbBas sam zbog slika i htio napeta mi je
Ovo mi je tesko palo haha. Htio sam zbog sloka bas mi je napeta na slikama
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|