Mozart
Well-known member
Po 2. Put to nije onaVj je ona ali prije 10-15 godina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po 2. Put to nije onaVj je ona ali prije 10-15 godina
kakva joj je ta masaza, koliko traje i koliko para?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/kvalitetna-masaza-oglas-4337491 jel dogovorio s njom netko nesto vise od masaze i drkice?
Ja sam bio prije vise od godinu dana. Pola sata 200, sat vremena 300. Na stolu si, masaza je oke. Al ono, kaj god sam pitao je dala, tipa bila je gola ovo ono. Al nis konkretno. Sad bi isal na nesto vise, a prek moba ne zeli o tome.kakva joj je ta masaza, koliko traje i koliko para?
davno prije sam kod nje, uglavnom tada nije bila za preporučiti. masaža nema veze sa masažom, jedino što je dobro je to što joj ga staviš među sise i onda je pošpricaš po faci i kosi, ne buni se ništa. nešto malo ga je primila u usta ali to je to... možda se nešto promijenilo. Lp.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/kvalitetna-masaza-oglas-4337491 jel dogovorio s njom netko nesto vise od masaze i drkice?
da, pardon, nije Radićeva nego Dom S.Radić, krivo sam se izrazilaLjudi ima neko kakva saznanja o studenticama iz Doma S. Radić ili Cvjetno da se karaju za lovu? Kontakti li slično
Tek sad vidim da si mi tu napisala.... No pogledaj porukeda, pardon, nije Radićeva nego Dom S.Radić, krivo sam se izrazila
ZanimljivaIma li itko ikakvih saznanja?Maserka tamnije pute , lijepa ( 23 ) - moje slike !
HEJ :), body2body masaža i relax od stresa - čekam te! ( Što se tiče covida, cjepljena sam) . MOJ PROSTOR / Novi…www.oglasnik.hr
I da nitko nije bio?Zanimljiva
Nemam pojma, tek sam sad vidio oglas...I da nitko nije bio?
Idem povremeno, samo energetska masaža, nema ništa što ti želišThai Harmony - tajlandska masaža u Zagrebu s najboljim ocijenama
Thai Harmony, centar tajlandske masaže u Zagrebu, Trg Marka Marulića 13, u ponudi ima 16 thai masaža za sve vrste problema i opuštanja.thai-harmony.com.hr
Pozdav..mozda netko bio na masazi i da li ima nesto vise od masaze
Fotke nisam našao na netuNemam pojma, tek sam sad vidio oglas...
Nešto mi vuče da bi mogla biti cigićka
Romkinja , guzda !Nemam pojma, tek sam sad vidio oglas...
Nešto mi vuče da bi mogla biti cigićka
Pozz misliš i na oral sa kondomom?Imaj drugi broj za kurvanje , bez obzira jel si ozenjen ili ne. Koristi kondom , ak je tebi ponudila bez kondom budi siguran da je i drugima. Nosi samo onolko para kolko mislis potrositi , kartice i ostatak para ostavi u autu ili doma, kaj je sigurno je sigurno.
Cisto anegdota, off topic.Pozz misliš i na oral sa kondomom?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|