Možda je to ona visoka plava koja daje anal. Leona.Bump, i mene zanima. Nešto sam dogovarao s njom, dođem pred zgradu, zovem - odbije poziv. Još je i policijska postaja tamo blizu. Reko odoh ja odavde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je to ona visoka plava koja daje anal. Leona.Bump, i mene zanima. Nešto sam dogovarao s njom, dođem pred zgradu, zovem - odbije poziv. Još je i policijska postaja tamo blizu. Reko odoh ja odavde.
Par eura, ništa strašno. Nekada je prostitucija bila poštena, a danas ni tu više nema poštenja. Sve u kurcu, nekakvi bonovi, virtualne nepostojeće žene, umjetna inteligencija. Sve bi bilo drugačije da se prostitucija legalizira, otvore se paušalni obrti i da novac ide u proračun. Kako je krenulo još će sve ovo doći na razinu politike, a izgleda da su i prostitutke počele lagati kao i političari. Nekada su to bile poštene i transparentne žene, ali internet je sve razjebao. Čak i na oglasniku ne znaš koja je prava, a koja nije. Sve je to tehnologija razjebala i sve treba vratiti na početne postavke.Duboko si išao, jesi potrošio šta
Lažni moral. Kaptolu nije problem kocka, ali je problem prostitucija i marihuana. To stoji tamo gdje je prostitucija legalizirana postoji nekog reda tko se time može baviti i kakvu uslugu trebaš dobiti.Par eura, ništa strašno. Nekada je prostitucija bila poštena, a danas ni tu više nema poštenja. Sve u kurcu, nekakvi bonovi, virtualne nepostojeće žene, umjetna inteligencija. Sve bi bilo drugačije da se prostitucija legalizira, otvore se paušalni obrti i da novac ide u proračun. Kako je krenulo još će sve ovo doći na razinu politike, a izgleda da su i prostitutke počele lagati kao i političari. Nekada su to bile poštene i transparentne žene, ali internet je sve razjebao. Čak i na oglasniku ne znaš koja je prava, a koja nije. Sve je to tehnologija razjebala i sve treba vratiti na početne postavke.
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/split-oglas-5543278Eva Srša ne radi druzenja veli
Par eura, ništa strašno. Nekada je prostitucija bila poštena, a danas ni tu više nema poštenja. Sve u kurcu, nekakvi bonovi, virtualne nepostojeće žene, umjetna inteligencija. Sve bi bilo drugačije da se prostitucija legalizira, otvore se paušalni obrti i da novac ide u proračun. Kako je krenulo još će sve ovo doći na razinu politike, a izgleda da su i prostitutke počele lagati kao i političari. Nekada su to bile poštene i transparentne žene, ali internet je sve razjebao. Čak i na oglasniku ne znaš koja je prava, a koja nije. Sve je to tehnologija razjebala i sve treba vratiti na početne postavke.
Već dugo u biznisuhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/bujna-luna-oglas-5525994 netko bio?izgleda top
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|