bokyy24
New member
Znaci nije neka sreća.hvalaVeć dugo u biznisu
Ima prostor u novom zagrebu
Radi iza 21h
Tijelo top al usluga po meni nikakva
Čista mehanika , jedva da diše kamoli da napravi neki lagani uzdisaj ili da ga barem odglumi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci nije neka sreća.hvalaVeć dugo u biznisu
Radi iza 21h
Tijelo top al usluga po meni nikakva
Čista mehanika , jedva da diše kamoli da napravi neki lagani uzdisaj ili da ga barem odglumi
Luna radi iza 21 satjel zna neko nekog ko do kasno radi?
A to što piše "hotel ili tvoj prostor"????Već dugo u biznisu
Radi iza 21h
Vjerojatno znaci da moze doci u hotel ili kod tebeA to što piše "hotel ili tvoj prostor"????
Ima ona neka kojoj se korisnički profil na Plavome oglasniku zove nešto tipa "anakovac". Ona je dobra i koliko znam sada je u zapadnom dijelu grada.Pozdrav, preporuka za zagreb zapad?
Ima ona neka kojoj se korisnički profil na Plavome oglasniku zove nešto tipa "anakovac". Ona je dobra i koliko znam sada je u zapadnom dijelu grada.
Točno ta. Cura je zbilja dobra.Vatrena plavuša🥀🥀🥀🌼🌻29g
170/52/2 nudi druženje i masažu u svom diskretnom prostoru i higijena, diskrecija, tuširanje obavezno, moj prostor.www.oglasnik.hr
Uzima 60 pol čuke ima i prijateljicu može i u paru prijateljicu mozeš i u pakšu mislim da su Ganice iz BjelovaraDobro tijelo ima, kakva je u faci? i znate li kolko ona uzima i za šta točno?
Pa oglas je par postova iznad. Starija ima oglas na isti br pod nazivom Vatrena Buca.Daj pikni oglas
Nadam se da nisu one kaj ih dopeljavaju sa djecom da prose po zg
Bila na autobusnom kolodvoru u Zagrebu jedna sama sa kalendarima,obilazi ljude i prosi,meni dođe drugi puta pa počne prositi i da se dabogda oženio i slične spike. I sad joj ja proberem neke cente po 10 i 20 i dam a ona primjeti da imam i 1 euro(neke krupnije kovanice) i da joj i to dam.Odgovaram da će to možda meni trebat i onda mi valjda nešto opsuje i da krepam i okrene se i ode opet drugima.Nadam se da nisu one kaj ih dopeljavaju sa djecom da prose po zg
Takva se još nije rodilaMomci, imam jedno pitanje za Vas. Da li postoji žena koja traži unaprijed plaćanje na bonove, a da vas nije prevarila. Kakva su vaša iskustva s bonovima? Meni je jedna jučer rekla da bonovi nisu stvar novaca već principa, a ja sam joj rekao da bon neću kupiti iz principa da ne ispadnem budala.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|