ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Točno ta. Cura je zbilja dobra.
Jedino kaj je zadnji puta kad sam bio imala neki taman ruž i kosu ofarbanu u neku boji koja mi se nije svidljela. Prije nije bila takva, ali zadnji puta je.

Dat ću ti jedan savjet. Budi dobaj prema curi i popapaj joj mica-macu.

Daj pikni oglas
Nadam se da nisu one kaj ih dopeljavaju sa djecom da prose po zg
Pa oglas je par postova iznad. Starija ima oglas na isti br pod nazivom Vatrena Buca.
Bio sam kod mlađe, sasvim je OK i tijelo i faca. Sta je, a sta nije, tesko mi je reci, ali bila je skroz uredna i bez ikakvih mirisa.
Pitao sam sto rade u paru međusobno, kaze nista, tak da je meni to bezveze, radije svaku posebno, ali starija mi nije privlacna.
Preporucujem mlađu, po meni nema minusa, a koliki su plusevi, to je individualno.

Nadam se da nisu one kaj ih dopeljavaju sa djecom da prose po zg
Bila na autobusnom kolodvoru u Zagrebu jedna sama sa kalendarima,obilazi ljude i prosi,meni dođe drugi puta pa počne prositi i da se dabogda oženio i slične spike. I sad joj ja proberem neke cente po 10 i 20 i dam a ona primjeti da imam i 1 euro(neke krupnije kovanice) i da joj i to dam.Odgovaram da će to možda meni trebat i onda mi valjda nešto opsuje i da krepam i okrene se i ode opet drugima.

Momci, imam jedno pitanje za Vas. Da li postoji žena koja traži unaprijed plaćanje na bonove, a da vas nije prevarila. Kakva su vaša iskustva s bonovima? Meni je jedna jučer rekla da bonovi nisu stvar novaca već principa, a ja sam joj rekao da bon neću kupiti iz principa da ne ispadnem budala.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh