ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
PAZITE SE KURVETINE!!Ne znam ni sam zasto sam isao kod raspale kurvetine al eto bilo je 5 ujutro i nisam donjeo bas najbolju odluku.Uglavnom dolazim tamo sve super po dogovoru kad odjednom usred svega izlazi covjek bez majice i krene mi prijetit.Kaos nisam se snaso_Obuko sam se i krenuo van pa smo se naguravali.Jedva sam otiso.Jebeni bolesnici treba ih zapalit.Čovjek mi usred svega krene govorit da kleknem i ispricam se.Ima srece da ga ubio nisam.Btw ako nekog zanima adresa evo je Zagrebačka cesta 80/2.Prvi stan s lijeve strane.Ako netko ima potrebu iskalit bijes negdje tu vam je sve.

PAZITE SE KURVETINE!!Ne znam ni sam zasto sam isao kod raspale kurvetine al eto bilo je 5 ujutro i nisam donjeo bas najbolju odluku.Uglavnom dolazim tamo sve super po dogovoru kad odjednom usred svega izlazi covjek bez majice i krene mi prijetit.Kaos nisam se snaso_Obuko sam se i krenuo van pa smo se naguravali.Jedva sam otiso.Jebeni bolesnici treba ih zapalit.Čovjek mi usred svega krene govorit da kleknem i ispricam se.Ima srece da ga ubio nisam.Btw ako nekog zanima adresa evo je Zagrebačka cesta 80/2.Prvi stan s lijeve strane.Ako netko ima potrebu iskalit bijes negdje tu vam je sve.
Majko sveta, tko normalan ide na kurve u 5 ujutro?!

Majko sveta, tko normalan ide na kurve u 5 ujutro?!
U 5 ujutro testosteron je na najvišoj mogućoj razini. U ranojutarnjim satima svim zdravim muškarcima alatka stoji uspravno, ponosno i napeto. Mene recimo to uopče ne čudi. Čovjek je očito zdrav muskarac, a vjerujem da istovremeno može jebati s guza i primjerice doručkovati grah.

Jebi ga, nisi imao sreće. Bit će bolje idući put. Sretno u tvom daljnjem jebačkom životu.

Jel bio tko kod ove ili je ovo fejk neki oglas?
Meni nije jasno kako niste više naučili kad je kontakt na whatsapp da je prevara i to još kad napišu isključivo kontakt na whatsapp onda znaš da je sigurno prevara

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh