Jelena
34 g., 155/50/2. Sve po dogovoru. Slika original. Diskrecija i higijena zajamčeni. Sitna ali dinamitna, mašta radi…

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majko sveta, tko normalan ide na kurve u 5 ujutro?!PAZITE SE KURVETINE!!Ne znam ni sam zasto sam isao kod raspale kurvetine al eto bilo je 5 ujutro i nisam donjeo bas najbolju odluku.Uglavnom dolazim tamo sve super po dogovoru kad odjednom usred svega izlazi covjek bez majice i krene mi prijetit.Kaos nisam se snas![]()
Jelena
34 g., 155/50/2. Sve po dogovoru. Slika original. Diskrecija i higijena zajamčeni. Sitna ali dinamitna, mašta radi…www.oglasnik.hr
buko sam se i krenuo van pa smo se naguravali.Jedva sam otiso.Jebeni bolesnici treba ih zapalit.Čovjek mi usred svega krene govorit da kleknem i ispricam se.Ima srece da ga ubio nisam.Btw ako nekog zanima adresa evo je Zagrebačka cesta 80/2.Prvi stan s lijeve strane.Ako netko ima potrebu iskalit bijes negdje tu vam je sve.
To ti je onaj trenutak kad si pomislis koji ja kurac radim u zivotu.Majko sveta, tko normalan ide na kurve u 5 ujutro?!
U 5 ujutro testosteron je na najvišoj mogućoj razini. U ranojutarnjim satima svim zdravim muškarcima alatka stoji uspravno, ponosno i napeto. Mene recimo to uopče ne čudi. Čovjek je očito zdrav muskarac, a vjerujem da istovremeno može jebati s guza i primjerice doručkovati grah.Majko sveta, tko normalan ide na kurve u 5 ujutro?!
Jebi ga, nisi imao sreće. Bit će bolje idući put. Sretno u tvom daljnjem jebačkom životu.PAZITE SE KURVETINE!!Ne znam ni sam zasto sam isao kod raspale kurvetine al eto bilo je 5 ujutro i nisam donjeo bas najbolju odluku.Uglavnom dolazim tamo sve super po dogovoru kad odjednom usred svega izlazi covjek bez majice i krene mi prijetit.Kaos nisam se snas![]()
Jelena
34 g., 155/50/2. Sve po dogovoru. Slika original. Diskrecija i higijena zajamčeni. Sitna ali dinamitna, mašta radi…www.oglasnik.hr
buko sam se i krenuo van pa smo se naguravali.Jedva sam otiso.Jebeni bolesnici treba ih zapalit.Čovjek mi usred svega krene govorit da kleknem i ispricam se.Ima srece da ga ubio nisam.Btw ako nekog zanima adresa evo je Zagrebačka cesta 80/2.Prvi stan s lijeve strane.Ako netko ima potrebu iskalit bijes negdje tu vam je sve.
Radi li koja poslije ponoć?
Meni nije jasno kako niste više naučili kad je kontakt na whatsapp da je prevara i to još kad napišu isključivo kontakt na whatsapp onda znaš da je sigurno prevaraJel bio tko kod ove ili je ovo fejk neki oglas?
![]()
Maja 39god. Queen
Nova Vatrena i pomalo Kinky Žena, sviježe rastavljena, tako da sam zeljna dobre zabave ;) ispunjavam foot fetise kao i…www.oglasnik.hr
Jel ima pirseve kakve i tetovaze?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vatrena-crvenokosa-oglas-5469094 ova ti je dobra, vrhunske sise, ima tijelo baš za b2b, možeš dirati di hoćeš, 60 eura pol sata
sta sve nudi ako mogu znat molim te?![]()
Jelena
provjereno radi iza ponoci, nudi razne fetiše, može i sad mazo, dobre batine...
može i u troje, par i ti
Ako sam dobro shvatio po komentarima iznad,njen svodnik nudi batine nakon što te oboje pokradusta sve nudi ako mogu znat molim te?
nije nite če biti, jel još nisi shvatio da je javljanje na va. isključivo poklanjanje love putem bonova nekom drkađiji koji negdje u regionu tipka na komp i smije se napaljenim majmunima.![]()
Maja 23
Ako si za zabavu javi mi se na whatsapp I dozivi ne zaboravno iskustvo 🔥 Uzivo/Online 092/4463/421www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod ove
zna Forum, prosurfaj histori pa se informirajNetko nešto o njoj!?
![]()
Ne sve naprimjer vruća Ana Ana Rudeš kontakt samo WhatsAppMeni nije jasno kako niste više naučili kad je kontakt na whatsapp da je prevara i to još kad napišu isključivo kontakt na whatsapp onda znaš da je sigurno prevara
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|