Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad vidiš da piše "obavezno tuširanje" te kontakt Whatsapp, znaš da je fake i bonoviJesu li ovo bonovi?Tihana 😘
170/55/3 -26 godina -higijena i diskrecija 100% -moj prostor -tuširanje obavezno -free parking -javite se na…www.oglasnik.hr
Hvalakad vidiš da piše "obavezno tuširanje" te kontakt Whatsapp, znaš da je fake i bonovi
I jesi otiso kod ikog? Ili je bilo uplata na aircashne mora biti, s nekima sam dogovarao preko wappa.
Nis od toga ak je tebi daleko otici u grad. Ja gledam kak do Zadra do jedne kaj me rajca, a ti u Dupcu posravio granicu.Pozdrav ekipa evo sad sam se rego da postavim pitanje, jel ima koja da radi u sesvetama ili donjoj dubravi? Vec par h trazim i vidim da ima transic valerija, sandra, i baba kod gardena… ona karla na branimirovoj ima izbrisan oglas… pa ajde ako neko ima jos neku neka javi
Mislim da ti je ovo "Karla"Pozdrav ekipa evo sad sam se rego da postavim pitanje, jel ima koja da radi u sesvetama ili donjoj dubravi? Vec par h trazim i vidim da ima transic valerija, sandra, i baba kod gardena… ona karla na branimirovoj ima izbrisan oglas… pa ajde ako neko ima jos neku neka javi
Vjeruj mi imam dobar razlog, al pandurija slusaNis od toga ak je tebi daleko otici u grad. Ja gledam kak do Zadra do jedne kaj me rajca, a ti u Dupcu posravio granicu.
Ak je nanogica onda ok....Vjeruj mi imam dobar razlog, al pandurija slusa
ti joj se javi pa nam reci kak je bilone mora biti, s nekima sam dogovarao preko wappa.
Al zato messi sise mjesi ko velikislab si mi ti jebac buraz
Vidim da je Plavi Oglasnik i dalje pun whatsapp oglasa. Nažalost dovoljno je da samo 1 od 100 koji nazovu uplati bon da je bonaš ili bonašica na dobitku. Znam da PO živi od oglasa, no zar nije i njima u cilju da se ne objavljuju prevarantski oglasi?!ne mora biti, s nekima sam dogovarao preko wappa.
Ovakvo analiticko razmišljanje i pristup je ono kaj fali ovom forumuPolicija procjenjuje da se prostitucijom u Hrvatskoj bavi 3000 do 5000, uglavnom žena. Prema istoj procjeni, među njima je 1500 profesionalnih prostitutki, odnosno onih koje svakodnevno obavljaju taj posao i nemaju drugih izvora prihoda. Pored njih, pretpostavlja se, službuje 2500 “prigodnih prostitutki”, odnosno onih kojima je to dodatni izvor prihoda. Među njima je oko 2200 običnih žena i studentica i oko 300 elitnih prostitutki, koje se regrutiraju iz redova manekenki, modela, hostesa, posebno atraktivnih žena... Sve one, zajedno s muškim prostitutkama, godišnji uprihode oko 1,2 milijarde kuna.
Pročitajte više na: https://express.24sata.hr/ekonomix/na-prostitutke-i-drogu-hrvati-potrose-24-mlrd-godisnje-2691 - express.24sata.hr
Ja ne znam odakle im te procjene. To znatno nadmašuje oglase na EGE i PO. Gdje je onda ostatak? Da li kruži isključivo po zatvorenim krugovima u pravilu sastavljenim od moćnika?
Možda tu ubrajaju i bonašicePolicija procjenjuje da se prostitucijom u Hrvatskoj bavi 3000 do 5000, uglavnom žena. Prema istoj procjeni, među njima je 1500 profesionalnih prostitutki, odnosno onih koje svakodnevno obavljaju taj posao i nemaju drugih izvora prihoda. Pored njih, pretpostavlja se, službuje 2500 “prigodnih prostitutki”, odnosno onih kojima je to dodatni izvor prihoda. Među njima je oko 2200 običnih žena i studentica i oko 300 elitnih prostitutki, koje se regrutiraju iz redova manekenki, modela, hostesa, posebno atraktivnih žena... Sve one, zajedno s muškim prostitutkama, godišnji uprihode oko 1,2 milijarde kuna.
Pročitajte više na: https://express.24sata.hr/ekonomix/na-prostitutke-i-drogu-hrvati-potrose-24-mlrd-godisnje-2691 - express.24sata.hr
Ja ne znam odakle im te procjene. To znatno nadmašuje oglase na EGE i PO. Gdje je onda ostatak? Da li kruži isključivo po zatvorenim krugovima u pravilu sastavljenim od moćnika?
Bio sam s nekom srpkinjom u Maksimirskoj, pare na ruke je bilo.I jesi otiso kod ikog? Ili je bilo uplata na aircash
Jel ona Sofija to bila?Bio sam s nekom srpkinjom u Maksimirskoj, pare na ruke je bilo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|