Škorpion82
Active member
BonoviJel ovo stvarno, na vocapu izađe slika
"Hot Dunja" https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/hot-dunja-oglas-5255341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BonoviJel ovo stvarno, na vocapu izađe slika
"Hot Dunja" https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/hot-dunja-oglas-5255341
Imam ju na PO, sad se zove NeraPozdrav ekipa zna li neko di je nestala ona Natalija baba neka se uvjek bila javljala.
S njom sam se dobro proveo svaki put i mala je uživala u mom kurcu što me uvjek dodatno napaljivalo
To ona kao crvenokosa na slici?Imam ju na PO, sad se zove Nera
DaTo ona kao crvenokosa na slici?
Ništa posebno, normalnaSelin mackica, Elena, sada Kiara, kakva je u licu?
Meni djeluje salasto i debelo na slikamaNišta posebno, normalna
Salasta i je nije predebela ali na granici nekoj...ustvari realno radije ju nebi jebao nego da bi...Meni djeluje salasto i debelo na slikama
kad vidiš da piše "obavezno tuširanje" te kontakt Whatsapp, znaš da je fake i bonoviJesu li ovo bonovi?![]()
Tihana 😘
170/55/3 -26 godina -higijena i diskrecija 100% -moj prostor -tuširanje obavezno -free parking -javite se na…www.oglasnik.hr
Hvalakad vidiš da piše "obavezno tuširanje" te kontakt Whatsapp, znaš da je fake i bonovi
I jesi otiso kod ikog? Ili je bilo uplata na aircashne mora biti, s nekima sam dogovarao preko wappa.
Nis od toga ak je tebi daleko otici u grad. Ja gledam kak do Zadra do jedne kaj me rajca, a ti u Dupcu posravio granicu.Pozdrav ekipa evo sad sam se rego da postavim pitanje, jel ima koja da radi u sesvetama ili donjoj dubravi? Vec par h trazim i vidim da ima transic valerija, sandra, i baba kod gardena… ona karla na branimirovoj ima izbrisan oglas… pa ajde ako neko ima jos neku neka javi![]()
Mislim da ti je ovo "Karla"Pozdrav ekipa evo sad sam se rego da postavim pitanje, jel ima koja da radi u sesvetama ili donjoj dubravi? Vec par h trazim i vidim da ima transic valerija, sandra, i baba kod gardena… ona karla na branimirovoj ima izbrisan oglas… pa ajde ako neko ima jos neku neka javi![]()
Vjeruj mi imam dobar razlog, al pandurija slusaNis od toga ak je tebi daleko otici u grad. Ja gledam kak do Zadra do jedne kaj me rajca, a ti u Dupcu posravio granicu.
Ak je nanogica onda ok....Vjeruj mi imam dobar razlog, al pandurija slusa![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|