DaTo ona kao crvenokosa na slici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaTo ona kao crvenokosa na slici?
Ništa posebno, normalnaSelin mackica, Elena, sada Kiara, kakva je u licu?
Meni djeluje salasto i debelo na slikamaNišta posebno, normalna
Salasta i je nije predebela ali na granici nekoj...ustvari realno radije ju nebi jebao nego da bi...Meni djeluje salasto i debelo na slikama
kad vidiš da piše "obavezno tuširanje" te kontakt Whatsapp, znaš da je fake i bonoviJesu li ovo bonovi?![]()
Plavi oglasnik: besplatni mali oglasi
1.700.000 oglasa, jer već 30 godina kupujemo i prodajemo zajedno. Predajte oglas POTPUNO BESPLATNO. Puno je oglasnika - jedan je Oglasnik.hr!www.oglasnik.hr
Hvalakad vidiš da piše "obavezno tuširanje" te kontakt Whatsapp, znaš da je fake i bonovi
I jesi otiso kod ikog? Ili je bilo uplata na aircashne mora biti, s nekima sam dogovarao preko wappa.
Nis od toga ak je tebi daleko otici u grad. Ja gledam kak do Zadra do jedne kaj me rajca, a ti u Dupcu posravio granicu.Pozdrav ekipa evo sad sam se rego da postavim pitanje, jel ima koja da radi u sesvetama ili donjoj dubravi? Vec par h trazim i vidim da ima transic valerija, sandra, i baba kod gardena… ona karla na branimirovoj ima izbrisan oglas… pa ajde ako neko ima jos neku neka javi![]()
Mislim da ti je ovo "Karla"Pozdrav ekipa evo sad sam se rego da postavim pitanje, jel ima koja da radi u sesvetama ili donjoj dubravi? Vec par h trazim i vidim da ima transic valerija, sandra, i baba kod gardena… ona karla na branimirovoj ima izbrisan oglas… pa ajde ako neko ima jos neku neka javi![]()
Vjeruj mi imam dobar razlog, al pandurija slusaNis od toga ak je tebi daleko otici u grad. Ja gledam kak do Zadra do jedne kaj me rajca, a ti u Dupcu posravio granicu.
Ak je nanogica onda ok....Vjeruj mi imam dobar razlog, al pandurija slusa![]()
ti joj se javi pa nam reci kak je bilone mora biti, s nekima sam dogovarao preko wappa.
Al zato messi sise mjesi ko velikislab si mi ti jebac buraz
Vidim da je Plavi Oglasnik i dalje pun whatsapp oglasa. Nažalost dovoljno je da samo 1 od 100 koji nazovu uplati bon da je bonaš ili bonašica na dobitku. Znam da PO živi od oglasa, no zar nije i njima u cilju da se ne objavljuju prevarantski oglasi?!ne mora biti, s nekima sam dogovarao preko wappa.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|