JeJel ona Sofija to bila?
Da, ima ih nekoliko koje su stvarne, a to skuzis nakon par poruka i kad otvoreno pitas za solarno
Ovaj oglas za Tihanu mi djeluje sličan pa me zanima jel fake, nisam sad u Zg- u,već bi je probao kontaktirat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JeJel ona Sofija to bila?
Da, ima ih nekoliko koje su stvarne, a to skuzis nakon par poruka i kad otvoreno pitas za solarno
Postoji klub ovih koje se ne oglasavaju, to su prave pickeA na Plavom Oglasniku ne mozes naci 10 normalnih i poštenih
Ajde daj broj te iz ZadraNis od toga ak je tebi daleko otici u grad. Ja gledam kak do Zadra do jedne kaj me rajca, a ti u Dupcu posravio granicu.
Otisla.Ajde daj broj te iz Zadra
Je li netko bio nedavno kod slatke Karle (Špar Branimirova)? Ima li oglas?
Izbjegavaj, starija žena, neugladna, po meni blizu 50 god, što se tiče akcije to je ok, ali ne bi nikako ponovioMaja za tebe 165/60/3.
Dođi i opusti se u mom toplom i čistom prostoru. Čeka te sexi teta od 38god.,razne igrice ugodno druženje.www.oglasnik.hr
Brijem da je to ona
Nema blizu 50 god , to je Karla iz Dubrave , sad se oglašava kao Maja . Slike su njezine pa sami prosudite . Dobro izgleda , puši bez i ne požuruje , za 50 EUR , ovo je možda najbolja ponuda na PO . I neće vas istjerat iz prostora , gotovo je kad je stvarno gotovo .Izbjegavaj, starija žena, neugladna, po meni blizu 50 god, što se tiče akcije to je ok, ali ne bi nikako ponovio
Nema blizu 50 god , to je Karla iz Dubrave , sad se oglašava kao Maja . Slike su njezine pa sami prosudite . Dobro izgleda , puši bez i ne požuruje , za 50 EUR , ovo je možda najbolja ponuda na PO . I neće vas istjerat iz prostora , gotovo je kad je stvarno gotovo .
Probaj uplatit pa otic do nje. Onda javis dal je prevara ili si bacio novce.Jel bio tko kod oder male
Trazi uplatu meni smrdi na pljacku...Leona 19
Brineta 19.god., 165, duga kosa, lijepo lice i tijelo, pozivam Vas da provedete ugodne trenutke samnom. Vaš prostor,…www.oglasnik.hr
Nek se nauce. Ili se zajebu prvi put pa odustanu od ovog sportaUplatiš i još dodaš 50 eura....za svaki slučaj da te ne zajebe...da budeš siguran....i kad skužiš da te taj NETKO zajebo.... odeš na željezničku prugu...klekneš pored tračnice i lupiš glavom po njoj bar 100 puta....a možda i više da pokreneš ono što ti je u glavi ostalo od ničega ...i shvatiš realnost ovog biznisa....osnovno i vrlo jednostavno pravilo...samo slušaš nas iskusne....kurvi se lova daje uživo u ruke...ostalo je pušiona....koliko više orangutana treba usmjeriti????
Trebali bi se mi organizirati da nama uplacuju novce pa ih mi potrosimo na prijateljice noci. Ni iz dzepa ni u dzep. Kad oni neznaju kome dati novce mi bi znaliMa žao mi naivaca..zbilja...lik ili likica može biti u Kini ili Novom Zelandu.... ne znam kako takvim naivcima pokrenuti mozak i otvoriti oči...to je kao da vjeruješ HDZ-u
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|