dajemdjaba
Active member
Pitanje tko zna tocno adresu od Lidije aka Dea maserke u N.Zagrebu?
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleja pomoraca, ne znam broj. Odmah iza avenija mallaPitanje tko zna tocno adresu od Lidije aka Dea maserke u N.Zagrebu?
Hvala unaprijed
Hvala ti.Aleja pomoraca, ne znam broj. Odmah iza avenija malla
Nije zagorka ..nije romkinja..a nije ni iz bj..Nije Zagorka nego Romkinja iz Bjelovara
Imas o njoj vec puno toga na forumu ,oglas joj je uvijek velikim slovima. Uglavnom nista vrijedno spomena ,bolje zaobici. Neuredna kao i stan ,usluga losa.I mene zanima, dali je neko bio
Bio sam ja 50 eura pol sata i dulje mlada curka njene slike mogo bi reci vrlo zgodna usluga nije nesto ali za 50 eura je i ok oral bez seks sa mozda ponovim kad budem u zgI mene zanima, dali je neko bio
Bio sam ja 50 eura pol sata i dulje mlada curka njene slike mogo bi reci vrlo zgodna usluga nije nesto ali za 50 eura je i ok oral bez seks sa mozda ponovim kad budem u zg
Odlicna cura! Same pohvale, planiram otici opet, bas je ona sa slika! Sve se da dogovoriti. Odi svakako neces pozalit!Pogledajte prilog 7381jel bio kom
Ja ju probao kontaktirat prije pola godine na app me blokirala na poziv mi rekla da nemoze pitao ju kad ces moc rekla da nezna i to je to probao jos nakon par dana zvat nije se javljala...
Trazi kao decke do 30 takve mislim da ce tesko nac da joj plate
Prema onome što sam čuo, navodno HotPot u Petrinjskoj.Koji je najbolji gay klub u Zagrebu gdje se skupljaju lezbe i gay osobe??
Ma ja sam iz Splita,a imam namjeru otic po Zagrebu da se malo zabavim pa zato pitamPrema onome što sam čuo, navodno HotPot u Petrinjskoj.
Pitanje, jeste li ikad bili u kombinaciji s dva muškarca?Koji je najbolji gay klub u Zagrebu gdje se skupljaju lezbe i gay osobe??
Nisam,zensko bisex sam,u braku sam i trenutno trazim samo zensku osobu za provod,nista trio,grupnjak,samo solo zensku osobu.Pitanje, jeste li ikad bili u kombinaciji s dva muškarca?
Pitam posto sam bio s jednim parom iz Splita,pa sam mislio da ste to viNisam,zensko bisex sam,u braku sam i trenutno trazim samo zensku osobu za provod,nista trio,grupnjak,samo solo zensku osobu.
Nisam to ja sigurnoPitam posto sam bio s jednim parom iz Splita,pa sam mislio da ste to vi
Ok,koliko imate godina ako nije tajnaNisam to ja sigurno
34Ok,koliko imate godina ako nije tajna
Znaci isto smo godište,samo susjedni gradovi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|