ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da i sljepac vidi da fotke sa oglasa i ove koje kažeš da je slala nemaju sličnosti. Ona na oglasu bar 10 god.starija i 15 kg teža.

kad dođeš na adresu, slijedi -uslikaj bon i slobodan si, možeš kuči.
Hahaahaa, jebeš mi sve ako ne treba napravit oglas i uzimati naivnim novac. A što ćeš oni će ga svakako poslati pa onda bolje nama jer bi ga mi opet vratili kurvama, a ovi što ga ovako dobiju ko zna di ode možda na kladionicu ili rulet, a pametniji sigurno skupe i ozbiljan novac.. naravno da sam ironičan.LJUDI SVE DA VAS I NE VARAJU NA BONOVIMA GUBE ODREĐEN POSTOTAK SREDSTAVA, A ZASTO BI GUBILI KADA SVAKAKO DOLAZITE NA SEX...ZNACI SAMO NOVAC, NIKAKVI BONOVI, NIKAD BONOVI PA STO VAM JE VIŠE S TIM?

Zapravo rekla je za bon ali da ga dajem jad dodem na adresu ne prije
jaooo, nikakvi bonovi, ni 50%, ni 10% samo kešana. Probaj za zajebanciju se sve kao dogovorit i javi joj se kao da si na lokaciji, na kraju će ti reći da te ne može pustit dok bon ne slikaš ili ti poslat kod da uplatiš na Tisku... ne budi luud, idi kod uobičajenih s PO imaš ove o kojima pišemo... neka će ti bit dobra

Sat vremena 130 europskih, prostor na Jarunu. Sat ili jedno svršavanje. Dogovor relativno lagan. Nije mi bila prvi izbor ali jbg prijebalo mi se, a ona se jedina javila. Uglavnom neću ponovit
Uh....130 evra za tenkić.....lakše ju je preskočit nego zaobići....prije godinu dana, na lokaciji kod zagorske je davala oral za 200 starih krznaša....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh