Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzas, niska, bucmasta, napirlirlitana, sve na brzinu.Dok pusi grize , na granici boli. Sex automatski , cak i ne glumi . Sve u svemu bacen novac .Kad bi ovako pisali recenzije , ne bi bilo problema s pretraživanjem .
Kim
Opuštajuće masaže, druženja
Brineta, duga smeđa kosa, skladnog tijela s oblinama, 165,73, druženja, opuštajuće masaže.samo zovi .Utrinewww.oglasnik.hr
Tel: 0919352318
Crnka , srednjih 30-tih godina . Slike iz odlaska nisu njezine . Malo punije gradje , ne debela , veća guza , grudi 3-4 . Simpatična u licu , nekoliko tetovaža , izrazito tamne puti .
U ponudi je lagano gladjenje na krevetu, ne radi se o ozbiljnoj masaži , okret na drugu stranu , odličan oral bez kondoma i sex u nekoliko poza .
Posao odradjuje vrlo spretno, vidi se da ima dosta utakmica u nogama , neki stariji , iskusniji dečki ce se je možda prisjetiti , jer je radila u nekoliko poznatih salona po Zagrebu .
Vjerojatno bonovi kad je javljanje na WhatsAppnetko probao?
Ivana 😘 Javite se !
Atraktivna mlada dama. Slike su moje, moj prostor, za mladu i stariju gospodu. Parking, higijena i diskrecija. 170/54/3…www.oglasnik.hr
pratim... probao sam trazilicu ali nisam nasao nikakve komentare❤❤❤♥ Ravnice ! Massage ♥️♥️❌sex no ❌
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌Ja sam kao na slikama ❌❌❌znači radim opuštajuću kompletno ručnu masažu sa završetkom, u isto tako…www.oglasnik.hr
Zna li se nešto za dotičnu maserku
Daj kopiraj broj oglasa i zalijepi ga u tražilicu pa stisni enter. Jebo ga boghttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/profi-masaza-oglas-4513811 BIO NETKO KOD OVE? ISKUSTVA?
VelikiDali je netko nekada džabe izjebao žensku?koliki je rizik
Na kraju uvijek platis. Na ovaj ili onaj nacin. Se la viDali je netko nekada džabe izjebao žensku?koliki je rizik
Prije je na tom oglasu bila jedna oko 40, i bila je samo masaža i nema odnosa. Ne znam jel ona radi više pošto nema njenog oglasa. Bio kod te druge prošle godine i masaža je čak ok. Napisao sam kaj znam, a ti odi pa napiši recenziju.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/profi-masaza-oglas-4513811 BIO NETKO KOD OVE? ISKUSTVA?
Tel: 064/677-677
|
|
|