Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro si živ osto, da te nije skuvala i pojela![]()
Samo online videa i slike ❣️❣️
Radim online videa i slika po želji. Javite se za dogovor 🥰www.oglasnik.hr
Sat vremena 130 europskih, prostor na Jarunu. Sat ili jedno svršavanje. Dogovor relativno lagan. Nije mi bila prvi izbor ali jbg prijebalo mi se, a ona se jedina javila. Uglavnom neću ponovit
Uh....130 evra za tenkić.....lakše ju je preskočit nego zaobići....prije godinu dana, na lokaciji kod zagorske je davala oral za 200 starih krznaša....![]()
Samo online videa i slike ❣️❣️
Radim online videa i slika po želji. Javite se za dogovor 🥰www.oglasnik.hr
Sat vremena 130 europskih, prostor na Jarunu. Sat ili jedno svršavanje. Dogovor relativno lagan. Nije mi bila prvi izbor ali jbg prijebalo mi se, a ona se jedina javila. Uglavnom neću ponovit
A jbg buraz, prijebalo mi seUh....130 evra za tenkić.....lakše ju je preskočit nego zaobići....prije godinu dana, na lokaciji kod zagorske je davala oral za 200 starih krznaša....
Da se Loren oce javit svaki put, di bi mi kraj bioNajgore kad ti tak dodje i onda se nijedna malo bolja ne javlja![]()
Za te pare si mogao 2 puta normalnu ili neku latinu.A jbg buraz, prijebalo mi se
nemoj tako, ima tu ekipe s viškom para i manjkom pameti koji bi joj rado tutnuli na bon 100tkuErika, reci ti nama ovdje sta imas za podijeliti. Nema bonova samo da znas.
Majstore, samo pitaš, a ne bi ništa istražio sam... Dosadno je ići po tuđim savjetima stalno...Nemogu nista pronaci jel ima netko info neki![]()
Hoćeš danju ili noću?
Hoćeš danju ili noću - uvijek sam tu ! Plavuša u erotskom rublju + visoke potpetice. Zabavimo se zajedno ! Diskrecija…www.oglasnik.hr
kume imaš borbeni zadatak da to izvidiš, riješiš i javišBio tko kod ove? Ne mogu nista naci.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/zgodna-plavusa-30-g-oglas-5194899
Nema mi druge. Vjetojatno je dobra dok se ne pise o njoj,kako kazes. Ovdje se pise samo o teskim milfarama i jeftinjaramakume imaš borbeni zadatak da to izvidiš, riješiš i javiš![]()
Samo ti dodi. Kada mogu Brazilke mogu i BosankeCao drugari, volim sunce, more, leto, provod....
Radila Sam kratko u Bih... Za leto mi se cini bolja varijanta Hrvatska, cisto zbog svog vajba... Ako ima oko voljan da mi objasni ukratko kako ovo hunkvionise u Hrvatskoj bila big mu zahvalna... Mozete mi pisati na +387644238331...
Takodje cure koje se have poslom kao I ja, a imaju nesto protiv mojoj pojavi u Hr, mogu mi se obratiti uz obrazlozenje zasto NE zele DA dodjem na kako vecina ovde kazu ''njihovu teritoriju''....
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|