Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za te pare si mogao 2 puta normalnu ili neku latinu.A jbg buraz, prijebalo mi se
nemoj tako, ima tu ekipe s viškom para i manjkom pameti koji bi joj rado tutnuli na bon 100tkuErika, reci ti nama ovdje sta imas za podijeliti. Nema bonova samo da znas.
Majstore, samo pitaš, a ne bi ništa istražio sam... Dosadno je ići po tuđim savjetima stalno...Nemogu nista pronaci jel ima netko info nekiHoćeš danju ili noću?
Hoćeš danju ili noću - uvijek sam tu ! Plavuša u erotskom rublju + visoke potpetice. Zabavimo se zajedno ! Diskrecija…www.oglasnik.hr
kume imaš borbeni zadatak da to izvidiš, riješiš i javišBio tko kod ove? Ne mogu nista naci.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/zgodna-plavusa-30-g-oglas-5194899
Nema mi druge. Vjetojatno je dobra dok se ne pise o njoj,kako kazes. Ovdje se pise samo o teskim milfarama i jeftinjaramakume imaš borbeni zadatak da to izvidiš, riješiš i javiš
Samo ti dodi. Kada mogu Brazilke mogu i BosankeCao drugari, volim sunce, more, leto, provod....
Radila Sam kratko u Bih... Za leto mi se cini bolja varijanta Hrvatska, cisto zbog svog vajba... Ako ima oko voljan da mi objasni ukratko kako ovo hunkvionise u Hrvatskoj bila big mu zahvalna... Mozete mi pisati na +387644238331...
Takodje cure koje se have poslom kao I ja, a imaju nesto protiv mojoj pojavi u Hr, mogu mi se obratiti uz obrazlozenje zasto NE zele DA dodjem na kako vecina ovde kazu ''njihovu teritoriju''....
Samo ti dođi sex je isto biznis a biznis ne poznaje ni vjeru ni naciju.Nisam Bosanka
Nego sta si odakle si?Nisam Bosanka
Samo pitaj jesu li bonovi. Ako jesu nema odgovoraIskustva?
Probaj kopirati link u trazilicu(gore desno u kutu)izbacit ce ti i vise nego dovoljno za odustati…Iskustva?
Hocete vi jebeno nauciti razlikovati fejk od pravog??? Stvarno ste u kurcuhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vruca-marija-ceka-samo-tebe-oglas-5263769
netko bio? ne mogu naći info o ovom oglasu
Ispricavam se sto sam narusio Vas unutarnji mir s mojim glupim pitanjemHocete vi jebeno nauciti razlikovati fejk od pravog??? Stvarno ste u kurcu
Tel: 064/677-677
|
|
|