Mozart
Well-known member
Smrdi na bonove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smrdi na bonove
jel to bila ona o kojoj se pričalo da je na heroinu il ona koja je maloljetna?Dali je netko bio u zadnje vrijeme kod nje ?Nova mlada maserka nudi vam uživanje u svom prostoru :)
Crnka sam, visoka 169, imam 60 kila, grudi 4, slike su moje :)www.oglasnik.hr
Nije je dugo bilo
Ne, to je ona zgodna hostesa ako sam dobro shvatio. Ali nikako doc do nje, valjda moras bit ujutro u niskom startu i odmah nazvat cim vidis oglas i otic do nje. Barem sam steko takav dojam.jel to bila ona o kojoj se pričalo da je na heroinu il ona koja je maloljetna?
Kaže keš na rukeSmrdi na bonove
Samo AircashPogledajte prilog 4973jel netko bio kod nje?
bio ja.. na pušenju samo.... zgodna mala, pristupačna... preporučamPogledajte prilog 4973jel netko bio kod nje?
Probaj upisati u tražilicu “slatka tajna”Pogledajte prilog 4973jel netko bio kod nje?
Dali se još nekom dešava kad nju zovem na broj koji stoji u oglasu dobijem zvali ste broj Koi se ne koristiProbaj upisati u tražilicu “slatka tajna”
Zamisli,ima tri stranice o njoj…
Ona većinom preko whatsapp-a dogovara…Dali se još nekom dešava kad nju zovem na broj koji stoji u oglasu dobijem zvali ste broj Koi se ne koristi
Fake! Ista je slika ali sada više nije isti broj telefona. Dogovarao sam pa se na kraju ipak mora donijeti a-bon tako da vjerujem u prevaru.Pružam masaže i diskretna druženja
Nova u Splitu Imam 24 godine. Pružam erotične masaže cijelog tijela sa sretnim završetkom 😊 nudim FETISHE (Foot) nudim…www.oglasnik.hr
Jel bio tko? Strani broj,kontakt na wapp, al kaze da nece trazit bonove, slike mi izgledaju fejk, moze tko reci vise?
Ajmo ispočetka,znaci…upišeš u tražilicu,Jesi bijo daj malo kakva je koliko cepa i kakva je usluga
u ona 2-3 dana koja je jos radila...od 10h nadaljeKoje dane si zvao i u koje vrijeme?
u ona 2-3 dana u tjednu koja je jos radila...od 10h nadaljeKoje dane si zvao i u koje vrijeme?
stvarno?? uh stetaTina ,ende…provjereno
"Broj nije dodjeljen". Any questions?stvarno?? uh steta
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|