doggylover8696
Active member
Znate možda koju dobru, provjerenu djevojku/ženu da radi s dvojicom muškaraca istovremeno? Može biti i ege, može i PO, samo da nisu neki odroni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje ne idiako mene pitas.Jednostavna i kulturna 55 g.
Jednostavna i kulturna plavuša 55 g., grudi 4, 78 kg, poziva Vas na ugodno druženje u svom prostoru uz diskreciju.…www.oglasnik.hr
Pozdrav,sutra ujutro sam dogovorio u 11,pol sata 30,sat vremena 50.
Jel bio ko mozda?
Imas poruku na pmIma ih 2 izabereš uzmu lovu i kao moraš u drugi stan i pobjegnu
znam jaZnate možda koju dobru, provjerenu djevojku/ženu da radi s dvojicom muškaraca istovremeno? Može biti i ege, može i PO, samo da nisu neki odroni
Ma svakak se nije javila na kraju,tak da superBolje ne idiako mene pitas.
Ja se okrenuo
To je ona šepavaStrahovito naljubazna na telefon
To je ona šepavaStrahovito naljubazna na telefon
PrevaraPogledajte prilog 4949da li je netko bio kod nje ?
Kad sam se javio ne traži bon al imaju dvije kad dođeš biras koju ćeš
PrevaraPogledajte prilog 4949da li je netko bio kod nje ?
Kad sam se javio ne traži bon al imaju dvije kad dođeš biras koju ćeš
0 bodovajel netko probao ovo duboko grlo ?
Opuštajuće ! ! !
Crnka rasnih oblina želi te opustiti u svom prostoru. Erotika, vrući or.l. Dođi i probaj moje duboko grlo - jedva čekam…www.oglasnik.hr
Ovo?Znači ljudi još jedno upozorenje mlada djevojka oglas Knežija ,imaju dva oglasa.Prije nego dođete traže sliku,valjda za ucjenu ako se buniti.
Dogovore sve i kada daš lovu moraš u drugi stan,pošto ih je dvije i treba im trenutna lokacija,idete gol na u drugi stan i doviđenja lova.
Koje dane si zvao i u koje vrijeme?Bio netko kod Tine zadnjih tjedan-dva?...ne javlja se...znam da je smanjila broj dana kad radi, ali evo ne javlja se vec neko vrijeme...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|