ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel bio netko kod ove?

pošto mi je u kvartu, zvao sam je - kaže 60e - pola sata, b2b sa happy endom, neda ništa više..
ne da mi se ići na blef i baciti 60e, pošto po slikama već pretpostavljam da su fake

pa ako je netko bio, svaki komentar je dobrodošao :)
Mala je u sopotu,poprilicno glupava cura skine se malo ga izdrka i to je to,kad joj diras sise silikoni dobri 4 bi reko i guza vrhunska,slatkica al samo mutava masaza 60e steta al ne bi ponovio kad neda da ju jebem

jel bio netko kod ove?

pošto mi je u kvartu, zvao sam je - kaže 60e - pola sata, b2b sa happy endom, neda ništa više..
ne da mi se ići na blef i baciti 60e, pošto po slikama već pretpostavljam da su fake

pa ako je netko bio, svaki komentar je dobrodošao :)
Po meni te masaže sa he ne vrijede više od 50,jer svi znamo kaj znači b2b. Ona gola i ti namazani uljem a ne samo sise u gaćicama i kao to je b2b.

Mala je u sopotu,poprilicno glupava cura skine se malo ga izdrka i to je to,kad joj diras sise silikoni dobri 4 bi reko i guza vrhunska,slatkica al samo mutava masaza 60e steta al ne bi ponovio kad neda da ju jebem
znači ne klizi po tebi gola? pošto se reklamira kao b2b... :)
jel barem masaža ok? ili trackanje bezveze? tj jel ima išta da radi ok?
baš mi je jebozovna pa bih riskirao 60e (ako je to ona na slici) :)

Bio ja prosle godine u 12mj. Kod nje
Na slici nije ona o nije bas vitka ima je dosta
Zvao ponudila mi masazu pitao ima sta vise moze oral kaze zato sam i otisao do nje...
Prvo me izvozala za adresu dosao napokon u stan ona tako nije neka ljepotica ee onda mi oral naplatila dodatno 100kn to sa kondomom bzvz pusila 2 minute nakraju sam popizdio i otìsao od nje ...
Placas joj za nista ustvari

Nista ne radi ti legnes ona malo te stisce namaze kitu i drka hahahah ona klekne ajmo rec na krevetu pored tebe i sva je neka joj zasto ovo zasto ono a s druge strane picka je top sise dupe nema zamjerke al neda nis konkretno

Kaže preko telefona, masaža 70€. Sve 5, lijepa cura (bar ovako na slikama), ali samo za masažu ne dam 70€.

Sjećam se da se po forumu već spominjala (ali ne mogu naći jer je mijenjala broj telefona i oglas). Ima li kod nje nešto više od čiste masaže?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh