doug_heffernan
Well-known member
"Broj nije dodjeljen". Any questions?stvarno?? uh steta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Broj nije dodjeljen". Any questions?stvarno?? uh steta
Smrdi.Jel tko zna šta o ovoj? Koliko ja pratim već godinama se oglašava po svuda,kaj nevalja sa njom,kaj je nitko neće ženit ili šta? Ovako prema slici izgleda jako dobro.
Avantura / Poznanstvo
Tražim nekoga za avanturu neobavezno druženje. Povremeno kad nam to obaveze dozvole. Iz Zg. Ali sam cesto u Ri i St.…www.oglasnik.hr
Bukvalno ili figurativno?Smrdi.
Mala je u sopotu,poprilicno glupava cura skine se malo ga izdrka i to je to,kad joj diras sise silikoni dobri 4 bi reko i guza vrhunska,slatkica al samo mutava masaza 60e steta al ne bi ponovio kad neda da ju jebemjel bio netko kod ove?
Zgodna crnka (23) silikoni! Novi Zg
Body to body masaže u mom, ugodnom i diskretnom prostoru. Vitka, grudi 4, guza prcasta ;)www.oglasnik.hr
pošto mi je u kvartu, zvao sam je - kaže 60e - pola sata, b2b sa happy endom, neda ništa više..
ne da mi se ići na blef i baciti 60e, pošto po slikama već pretpostavljam da su fake
pa ako je netko bio, svaki komentar je dobrodošao
Po meni te masaže sa he ne vrijede više od 50,jer svi znamo kaj znači b2b. Ona gola i ti namazani uljem a ne samo sise u gaćicama i kao to je b2b.jel bio netko kod ove?
Zgodna crnka (23) silikoni! Novi Zg
Body to body masaže u mom, ugodnom i diskretnom prostoru. Vitka, grudi 4, guza prcasta ;)www.oglasnik.hr
pošto mi je u kvartu, zvao sam je - kaže 60e - pola sata, b2b sa happy endom, neda ništa više..
ne da mi se ići na blef i baciti 60e, pošto po slikama već pretpostavljam da su fake
pa ako je netko bio, svaki komentar je dobrodošao
znači ne klizi po tebi gola? pošto se reklamira kao b2b...Mala je u sopotu,poprilicno glupava cura skine se malo ga izdrka i to je to,kad joj diras sise silikoni dobri 4 bi reko i guza vrhunska,slatkica al samo mutava masaza 60e steta al ne bi ponovio kad neda da ju jebem
Ima svoj prostor u Gajnicama. Pola sata je 65 eura.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vitka-brazilska-guza-oglas-5213345 jel zna netko radi li i dalje do kasno u noć i ima li svoj prostor opet ili i dalje radi samo outcall,pokušao ju dobit no bezuspješno, samo zvoni
Za sat vremena i do koliko radi pretpostavljam da nemaš info?Ima svoj prostor u Gajnicama. Pola sata je 65 eura.
Bio ja prosle godine u 12mj. Kod njeznači ne klizi po tebi gola? pošto se reklamira kao b2b...
jel barem masaža ok? ili trackanje bezveze? tj jel ima išta da radi ok?
baš mi je jebozovna pa bih riskirao 60e (ako je to ona na slici)
Prije nove godine je uzimala soma kunica za sat ali outcall. Mozda ti bude korisna informacijaZa sat vremena i do koliko radi pretpostavljam da nemaš info?
Smrdi joj iz pi***.Bukvalno ili figurativno?
Kaj nije ta bonove žicala?Smrdi joj iz pi***.
Nista ne radi ti legnes ona malo te stisce namaze kitu i drka hahahah ona klekne ajmo rec na krevetu pored tebe i sva je neka joj zasto ovo zasto ono a s druge strane picka je top sise dupe nema zamjerke al neda nis konkretnoznači ne klizi po tebi gola? pošto se reklamira kao b2b...
jel barem masaža ok? ili trackanje bezveze? tj jel ima išta da radi ok?
baš mi je jebozovna pa bih riskirao 60e (ako je to ona na slici)
Kvalitetne se povlače, a alternative baš nema... Pamtit ćemo je....Ende…zaboravi kao sto sam i ja nazalost,krasna je bila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|