ryzen100
Well-known member
ne, ali bi bilo fer jer to je i svrha ovog forumaA kaj je on to duzan napravit kao clan??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, ali bi bilo fer jer to je i svrha ovog forumaA kaj je on to duzan napravit kao clan??
Izgleda jako dobroBio ko?![]()
Opuštajuće druženje-simpatičnom plavušom
Opuštajuće druženje sa simpatičnom plavušom. Higijena i Diskrecija zajamčena Centarwww.oglasnik.hr
I je li dobro?![]()
Nataly 27
Hay ja sam Nataly imam 27 GOD. 167/55/3 Moj prostor Samo poziv i whats app , na SMS i skrivene brojeve ne odgovaram…www.oglasnik.hr
Dogovaram se s ovom, zasad zvuci legitimno ali ako je bio tko da ne gubim vrijeme. Iako to sto radi subotom mozda i je sumnjivo![]()
A nema ni moje.. Isto sam se pitao i omda vidim neakivan oglas. Treba i njima pauzaEkipa di je Tina nestala, nema joj oglasa nikako....
Pantera, minea, mirela, slatka tajnaOstale su samo od "starijih" Dea,Njezna i mazna i ona crnka Viky,koliko vidim po oglasima,ostale la pa pa
Imaš recenzija o njoj![]()
Vatrena plavuša🥀🥀🥀🌼🌻29g
170/52/2 nudi druženje i masažu u svom diskretnom prostoru i higijena, diskrecija, tuširanje obavezno, moj prostor.www.oglasnik.hr
Netko bio? Hvala
Jep, upravo naso, novi na forumu dok polovim sveImaš recenzija o njoj
60e 30min![]()
Vatrena plavuša🥀🥀🥀🌼🌻29g
170/52/2 nudi druženje i masažu u svom diskretnom prostoru i higijena, diskrecija, tuširanje obavezno, moj prostor.www.oglasnik.hr
kak si uspio vratit lovu... imao sam isti slucajIma ih 2 izabereš uzmu lovu i kao moraš u drugi stan i pobjegnu
Koja je ova zadnja??bok, ima koja po mom guštu, moj tip je deblja, starija, niska i sisata. Al može bilo kakva samo da je deblja i da drži do sebe (urednost), poželjno da je obrijana. Najradije nešto poput one kuvarice Lidije Bastijanich.
Spominju se neke, al ili nema kontakta ili su na slikama mršave za moj ukus.
Debela bakica, Utrine kod trznice
Popaj baba
Marica Dubrava
Plavusa slavonka
Medicinska masaza Dubrav (starija, jaca, velike sise)
Medicinska masaza Dubrav
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |